Πόλο

Υπέκυψε στο «θηρίο»

Τα πράγματα για την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κόντρα στην Κροατία ήταν εξ΄αρχής δύσκολα και αποδείχθηκε και μέσα στο νερό. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν με 10-4 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του World League και γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στη φετινή διοργάνωση.

Τα πράγματα για την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κόντρα στην Κροατία ήταν εξ΄αρχής δύσκολα και αποδείχθηκε και μέσα στο νερό. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν με 10-4 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του World League και γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στη φετινή διοργάνωση. Οι παίκτες του Ντράγκαν Αντριτς τα βρήκαν «σκούρα» κόντρα στην άμυνα των αντιπάλων τους και δεν κατάφεραν να τους απειλήσουν σε καμία περίπτωση.


Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 1-2, 1-3

ΕΛΛΑΔΑ (1/4 π.π.): Δελακάς, Μυλωνάκης, Μουρίκης, Μιράλης

ΚΡΟΑΤΙΑ (5/7 π.π.): Μπούσλιε 2, Σούκνο 2, Μπούριτς 2, Γιόκοβιτς, Χίνιτς, Ομπράντοβιτς, Κάρατς


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως: «Η Κροατία έπαιξε δυνατά και σοβαρά, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ηρθε εδώ για να αποδείξει τον τίτλο της. Εγιναν κάποια λάθη από την ομάδα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Σίγουρα, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό, αλλά πως θα παλεύουμε όλα τα ματς, πως θα είμαστε δυνατοί και σκληροί».


Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ιταλία νίκησε 16-6 την Ολλανδία.


Η βαθμολογία: 1. Ιταλία 6, 2. Κροατία 6, 3. Ελλάδα 0, 4. Ολλανδία 0


Η επόμενη αγωνιστική (25 Ιανουαρίου): Ιταλία-Κροατία, Ελλάδα-Ολλανδία.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x