Stoiximan Super League

Πλατεία… αγωνίας

Τα όσα συνέβησαν την Τρίτη στον Πανιώνιο, λίγοι μπορούσαν να προβλέψουν. Η πρόσληψη του Χρήστου Δάρα ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου «μεταφράστηκε» από τους οργανωμένους οπαδούς ως ένα πρώτο βήμα υλοποίησης της φημολογίας περί εμπλοκής της οικογένειας Ψωμιάδη και έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις, τις παραιτήσεις των κ.κ. Ζερβακάκου και Καμπανόπουλου, αλλά και την πρόταση του Τσακίρη στον Ερασιτέχνη να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ. Αποζημιώθηκε ο Στόρε.

Τα όσα συνέβησαν την Τρίτη στον Πανιώνιο, λίγοι μπορούσαν να προβλέψουν.

Η πρόσληψη του Χρήστου Δάρα ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου «μεταφράστηκε» από τους οργανωμένους οπαδούς ως ένα πρώτο βήμα υλοποίησης της φημολογίας περί εμπλοκής της οικογένειας Ψωμιάδη και έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις, αλλά και τις παραιτήσεις των κ.κ. Ζερβακάκου και Καμπανόπουλου.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ο κ. Τσακίρης, προβληματισμένος από την κατάσταση, προχώρησε σε πρόταση στον Ερασιτέχνη, προκειμένου να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ, η οποία -αρχικά- έγινε ομόφωνα δεκτή!

Εν κατακλείδι, ο ερασιτέχνης Πανιώνιος δεν έμεινε με… σταυρωμένα τα χέρια και από εδώ και πέρα, τα πάντα θα κριθούν στη συνάντηση που θα έχουν (από μέρα σε μέρα) ο Γεράσιμος Βεντούρης με τον μεγαλομέτοχο της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, για την εκχώρηση των μετοχών του δεύτερου στον Ερασιτέχνη.

Στο ταμείο του συλλόγου υπάρχουν 500.000 ευρώ που προορίζονται για να καλυφθούν τα τρέχοντα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος και φυσικά, σε περίπτωση που συμβεί το παραπάνω, η πιθανότητα να παραχωρηθεί κάποιος πρωτοκλασάτος παίκτης είναι πολύ μεγάλη…

Πλέον, φαίνεται ότι απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες -σημαντικές, όμως- ώστε να περάσει ο Πανιώνιος στα «χέρια» του Ερασιτέχνη και να αρχίσουν οι άνθρωποί του να «τρέχουν» τα θέματα της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ.κ. Βεντούρης και Τσακίρης θα υπογράψουν κάτι σαν μνημόνιο υποχρεώσεων, εκατέρωθεν, ενώ την Τετάρτη έγινε μία πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο αντρών, στα γραφεία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, στο Ψυχικό.

Αποζημιώθηκε ο Στόρε

Η εκκρεμότητα με την αποζημίωση του Μίκαελ Στόρε από τον Πανιωνίου τακτοποιήθηκε την Τετάρτη, σύμφωνα σουηδικά δημοσιεύματα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για το ποσό της αποζημίωσης που θα λάβει ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ο Στόρε, μάλιστα, είπε στο σουηδικό Τύπο: «Αυτή η συμφωνία μου δίνει ελευθερία κινήσεων και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος ζει ακόμα στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχθεί πρόταση από τη Νόρκεπινγκ.

Τα νέα της προπόνησης

Σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Το πρώτο στις 11 το πρωί και το δεύτερο στις 12 το μεσημέρι. Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Βαρό να «μπαίνει» πιο δυνατά και να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ από την άλλη, τόσο ο Κουμορτζί, όσο και ο Κούρντι, συνέχισαν το ατομικό.

Ειδικότερα για τον Γκανέζο μέσο, το πρόβλημα στη μέση, το οποίο τον ταλαιπωρεί από την προηγούμενη εβδομάδα, συνεχίζει και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x