Επικαιρότητα

Πέρασε από την Επιτροπή, εν αναμονή της Ολομέλειας

Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο Προϋπολογισμός του 2011, με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου να επαναλαμβάνει ότι πρόκειται για έναν προϋπολογισμό «ειδικών συνθηκών».

Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο Προϋπολογισμός του 2011, με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου να επαναλαμβάνει ότι πρόκειται για έναν προϋπολογισμό «ειδικών συνθηκών».

Σύσκεψη απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου -υπό τον Γιώργο Παπανδρέου- εν όψει της αυριανής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο των επιχειρησιακών συμβάσεων στον Ιδιωτικό Τομέα. Αντιδράσεις και για σχέδια περικοπών των μισθών στις ΔΕΚΟ.

Ακινητοποιημένα όλη τη ημέρα λόγω 24ωρης απεργίας έμειναν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας. Οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν νέα στάση εργασίας για την ερχόμενη Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Οι διαρθρωτικές και θεσμικές αλλαγές θα συνεχιστούν και το 2011 σε Δημόσιο, Δικαιοσύνη και Εκπαίδευση, προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας το πρωί στην παρουσίαση της εθνικής στρατηγικής για τις εξαγωγές.

Να «βάλουν πλάτη» όλοι οι κοινωνικοί εταίροι σε μια δύσκολη συγκυρία, ζήτησε η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, που ενημέρωσε το πρωί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ασπίς Πρόνοια» Παύλος Ψωμιάδης, που συνελήφθει χθες για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος και απάτη.

Τα χάπια μου… Διπλασιάζονται με απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου τα εφημερεύοντα φαρμακεία του Σαββάτου σε όλη την Αττική.

Σε πάνω από 500 έχουν φθάσει οι κρατούμενοι στις φυλακές όλης της χώρας που έχουν κατέβει σε απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης τους. Επισκέψεις σε σωφρονιστικά καταστήματα προανήγγειλε η αρμόδια διακομματική επιτροπή της Βουλής.

Για 33 (!) ένοπλες ληστείες σε τράπεζες τους τελευταίους 20 μήνες κατηγορείται 44χρονος ο οποίος συνελήφθει στη Σαλαμίνα, λίγη ώρα μετά την τελευταία ληστεία που είχε διαπράξει σε τράπεζα του νησιού.

Χρηματιστήριο! Στο μείον 0,67% σήμερα. Στις 1.523 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Στην Χιλή, τουλάχιστον 83 κρατούμενοι έχασαν την ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε φυλακή στην πρωτεύουσα Σαντιάγκο.

ΚΑΙΡΟΣ. Γενικά αίθριος αύριο Πέμπτη στην Αττική, αλλά ραγδαία μεταβολή την Παρασκευή με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει στην Αθήνα τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x