Stoiximan Super League

Οριστική αλλαγή σελίδας στον Πανιώνιο

Η εποχή Κωνσταντίνου Τσακίρη λαμβάνει οριστικά τέλος για τον Πανιώνιο. Μετά από πέντε χρόνια στην ηγεσία της ομάδας, παραδίδει δωρεάν τις μετοχές στον Ερασιτέχνη. Οι υπογραφές ανάμεσα στον κ. Τσακίρη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γεράσιμο Βεντούρη, θα πέσουν το πρωί της Πέμπτης. Πολύ κοντά στην επιστροφή ο Νταρίο Φερνάντες.

Η εποχή Κωνσταντίνου Τσακίρη λαμβάνει οριστικά τέλος για τον Πανιώνιο. Μετά από πέντε χρόνια στην ηγεσία της ομάδας, παραδίδει δωρεάν τις μετοχές στον Ερασιτέχνη.

Οι υπογραφές ανάμεσα στον κ. Τσακίρη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γεράσιμο Βεντούρη, θα πέσουν το πρωί της Πέμπτης και στο εξής ο τελευταίος θα διαχειρίζεται τις τύχες της ΠΑΕ, ενώ θα έχει και την ευθύνη των διαπραγματεύσεων για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για τον Πανιώνιο, καθώς δίχως έναν ισχυρό επενδυτή αναμένεται να μειώσει το μπάτζετ, αν και είναι αναγκαία η απόκτηση παικτών για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο πώλησης κάποιων εκ των πρωτοκλασάτων παικτών της ομάδας. Ήδη τα ονόματα των Κουμορτζί (κυρίως) και Μανιάτη (κατά δεύτερο λόγο) έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι προς πώληση.

Στο μεταξύ, η ευχάριστη είδηση της ημέρας είναι πως ο Νταρίο Φερνάντες βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Πανιώνιο και όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός μέσος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x