Ιταλία

Κανονικά η Serie A

Κανονικά θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική της Serie A το ερχόμενο σαββατοκύριακο, καθώς η Ενωση των Ιταλών ποδοσφαιριστών αποφάσισε την Τετάρτη να αναστείλει την απεργία της. Οι παίκτες της μεγάλης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος είχαν εξαγγείλει πως δε θα κατέβουν να αγωνιστούν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου.

Κανονικά θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική της Serie A το ερχόμενο σαββατοκύριακο, καθώς η Ενωση των Ιταλών ποδοσφαιριστών αποφάσισε την Τετάρτη να αναστείλει την απεργία της. Οι παίκτες της μεγάλης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος είχαν εξαγγείλει πως δε θα κατέβουν να αγωνιστούν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου. Αυτό, αφού διαμαρτύρονταν για την υποχρέωση να πάρουν μεταγραφή όσοι παίκτες δεν υπολογίζονται από τους προπονητές τους, παρόλο που το συμβόλαιό τους μπορεί να ισχύει ακόμα, αλλά και το ενδεχόμενο να μην προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα οι ποδοσφαιριστές που είναι προς αποχώρηση από κάποιο σύλλογο.

Εκπρόσωποι της AIC συναντήθηκαν με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και, ύστερα από εφτάωρες συζητήσεις, αποφασίστηκε να ανασταλεί η απεργία, όπως αναφέρεται και σε Μέσα της γειτονικής χώρας.

«Θα εξετάσουμε, κατά την περίοδο της χειμερινής διακοπής, αν ο όρος που προτείνει η διοργανώτρια αρχή μπορεί να γίνει αποδεκτός. Θέλουμε να αποφύγουμε την κατάσταση να υπάρχουν 30 παίκτες σε μια ομάδα, οι 29 να προπονούνται μαζί και ο ένας μόνος του. Είμαστε στον σωστό δρόμο, η βασικότερη διαδικασία έχει προχωρήσει, αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις», τόνισε ο αντιπρόεδρος της AIC, Λεονάρντο Γκρόσο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x