Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 9 Δεκεμβρίου 2010

Αύριο, βροχή και μεθαύριο, χιόνι! Λίγα σύννεφα σήμερα, Πέμπτη, στην Αττική. Οι άνεμοι δυτικοί - νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, βροχή και μεθαύριο, χιόνι! Λίγα σύννεφα σήμερα, Πέμπτη, στην Αττική. Οι άνεμοι δυτικοί - νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια στη συμπρωτεύουσα, αλλά το βράδυ θα αρχίσει επιδείνωση του καιρού. Οι άνεμοι ασθενείς και από τη νύχτα βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Λίγα σύννεφα που το βράδυ θα αυξηθούν και από τη νύχτα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Σποραδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί μέχρι 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά τοπικές νεφώσεις στα Επτάνησα, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο, με πιθανότητα λίγων βροχών κυρίως στα βορειοδυτικά. Το βράδυ στα βόρεια οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι νότιοι μέχρι 5 Μποφόρ οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς - βορειοδυτικούς 4 με 6. Η θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι δυτικοί - νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια θαλάσσια τμήματα 4 με 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσκαιρες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι
άνεμοι δυτικοί - νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι 6 με 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες τοπικές βροχές στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί - νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 10 Δεκεμβρίου 2010

Εισβολή χειμώνα! Βροχές και καταιγίδες, κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές, προβλέπονται γι’ αύριο Παρασκευή. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και πρόσκαιρα σε πεδινές περιοχές της Βόρειας και αργότερα της Κεντρικής Ελλάδας. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Από το μεσημέρι στα βόρεια και από το απόγευμα στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 8 με 9 και πιθανώς στα πελάγη 10 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στα βόρεια και από το απόγευμα στα κεντρικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x