Stoiximan Super League

Τους θέλει και το δείχνει

Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της πετυχημένης συνεργασίας τους βρίσκονται ΑΕΚ και Ίσμαελ Μπλάνκο. «Ανεβαίνει» η ΠΑΕ και «πέφτει» ο παίκτης για να βρεθεί η χρυσή τομή. Σύντομα το ραντεβού με Τζεμπούρ, συνάντηση και για αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Μανωλά. Αρχίζει δοκιμές σήμερα ο Ντρπιτς, συνεχίζει ο Λουσέν. Πρόστιμο στον Λεονάρντο.

Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της πετυχημένης συνεργασίας τους βρίσκονται ΑΕΚ και Ίσμαελ Μπλάνκο. Η αμοιβαία επιθυμία είναι δεδομένη και αποδείχτηκε στην πράξη, με τη διάθεση της διοίκησης να ανεβάσει την προσφορά της και του Αργεντινού φορ να μειώσει τις απαιτήσεις του.

Ο Σταύρος Αδαμίδης σε συνεννόηση με τον Πέτρο Παππά θα ενημερώσει σύντομα τον μάνατζερ του «Ζορό», Χουάν Μπέρος, για τη βελτιωμένη πρόταση της «Ένωσης», που αναμένεται να φτάνει τις 600.000 ευρώ (περίπου κατά 100.000 ευρώ καλύτερη από την τελευταία), ενώ και η πλευρά του ποδοσφαιριστή δείχνει διαλλακτική κι έτοιμη να κάνει μία… έκπτωση στις 800.000 ευρώ που είχε προσυμφωνήσει από την εποχή διοίκησης του Νίκου Θανόπουλου.

Στο μεταξύ, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να οριστεί και ραντεβού με τον Ράφικ Τζεμπούρ, προκειμένου να κλείσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τις απαραίτητες υπογραφές. Είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία από τη στιγμή που από την 1η Ιανουαρίου ο Αλγερινός φορ είναι ελεύθερος να συμφωνήσει εν όψει Ιουνίου με την ομάδα της αρεσκείας του, αλλά στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως όλα θα πάνε καλά και σε αυτή την περίπτωση.

«Δένει» Μανωλά

Για αναπροσαρμογή συμβολαίου θα κληθεί προσεχώς ο Κώστας Μανωλάς. Ο 19χρονος αμυντικός αμείβεται με 50.000 ευρώ το χρόνο (δεσμεύεται μέχρι το 2014) και σκοπός της ΑΕΚ είναι να τον επιβραβεύσει με ένα καλύτερο συμβόλαιο (περίπου 300.000 ευρώ ετησίως), αλλά και να τον «δέσει» ορίζοντας μία ρήτρα για την πώλησή του, καθώς ήδη αρκετοί σύλλογοι από το εξωτερικό παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Συνεχίζονται οι δοκιμές

Ο Πίτερ Λουσέν παρουσίασε καλά δείγματα στην προπόνηση της Τετάρτης και ο Μανόλο Χιμένεθ θα συνεχίσει να τον παρακολουθεί μέχρι τουλάχιστον το Σάββατο. Για την ποιότητά του δεν υπάρχει αμφιβολία, ωστόσο η απραξία του και το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του το καλοκαίρι του 2009, κρατά επιφυλακτικούς τους ανθρώπους της «Ένωσης». Αν πείσει πως μπορεί να βοηθήσει, θα περάσει από εξονυχιστικές εξετάσεις προτού κληθεί να υπογράψει.

Από σήμερα στα Σπάτα θα δοκιμάζεται και ο Ντίνο Ντρπιτς. Ο 29χρονος Κροάτης αμυντικός, που είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, έφτασε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα και καλείται να δείξει την αξία του.

Πρόστιμο σε Λεονάρντο

Με 500 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ ο Λεονάρντο, επειδή παρά την εντολή που είχε, δεν μετέβη για θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο σε αντίθεση με τους άλλους τρεις τραυματίες της ημέρας. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός επέπληξε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ενώπιον όλης της ομάδας λέγοντας πως «… αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους συμπαίκτες σου, που κάνουν ό,τι μπορούν για να αποθεραπευτούν νωρίτερα και να βοηθήσουν την ομάδα».

* Δεν έγινε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ να πάρει εισιτήρια για την αναμέτρηση της 23ης Δεκεμβρίου με τη Λάρισα στο νέο της γήπεδο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x