Stoiximan Super League

Από γνώριμες αγορές

Παίκτες που πρότεινε ο πρώην συνεργάτης της ΠΑΕ, Μανέλ Φερέρ, αλλά και από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα παρακολούθησαν οι άνθρωποι του Άρη και εξετάζουν την απόκτησή τους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Προτεραιότητα η απόκτηση αριστερού χαφ και επιθετικού. Τα πλάνα του Κούπερ για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Παίκτες που πρότεινε ο πρώην συνεργάτης της ΠΑΕ, Μανέλ Φερέρ, αλλά και από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα παρακολούθησαν οι άνθρωποι του Άρη και εξετάζουν την απόκτησή τους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου Γιάννης Κόντης, μαζί με τον σκάουτερ της ομάδας Γιάννη Μιχαλήτσο, δεν είχαν επιστρέψει απευθείας στη Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά παρέμειναν στην Ισπανία, είδαν παίκτες κι έκαναν κάποιες επαφές.

Η λίστα των παικτών που ξεχώρισαν και αποτελούν εφικτούς στόχους θα τεθεί υπόψη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος αφού κάνει ένα ξεκαθάρισα, θα επιλέξει τους παίκτες που κρίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν και εν συνεχεία θα προχωρήσουν οι επαφές. Προτεραιότητα για τον Άρη αποτελεί η απόκτηση αριστερού χαφ για να αντικαταστήσει τον… φευγάτο Τόνι Κάλβο και επιθετικού για να λυθεί το πρόβλημα στο εύκολο γκολ, ενώ πιθανό είναι να γίνει κίνηση και για έναν κεντρικό μέσο, αφού ο Ναφτί δεν φαίνεται πως υπολογίζεται πλέον.

Ενδεκάδα… Αστέρα

Οι περιορισμένες επιλογές καθιστούν προβλέψιμη την ενδεκάδα του Έκτορ Κούπερ για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Ρονάλντο, Τσεσνάουσκις, Οριόλ, Χουάνμα, Παπαζαχαρία, Αγτζίδη και του τιμωρημένου Μίσελ. Αν-όπως προβλέπεται να συμβεί-Κόκε και Χαβίτο μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μέχρι την Παρασκευή, η ενδεκάδα θα είναι ίδια με αυτή που επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Δηλαδή θα αποτελείται από τους Σηφάκη, Νέτο, Λαζαρίδη, Βανγκέλι, Κουλουχέρη, Τόχα, Πρίττα, Μενδρινό, Χαβίτο, Τσέζαρεκ και Ρουίς.

Στο ματς του Βόλου ο Άρης θα έχει τη στήριξη περίπου 4.000 φίλων του, καθώς παρέλαβε τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x