Stoiximan Super League

Ούτε σήμερα ο Ίβιτς

Οι ενοχλήσεις στην επιγονατίδα δεν έχουν εγκαταλείψει τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος του ΠΑΟΚ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης κι έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηρακλή έχει ουσιαστικά αποκλειστεί. Έτοιμος ο Ελ Ζαρ, ευχέλαιο πριν την προπόνηση.

Οι ενοχλήσεις στην επιγονατίδα δεν έχουν εγκαταλείψει τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος του ΠΑΟΚ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης κι έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηρακλή έχει ουσιαστικά αποκλειστεί και πλέον οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας επικεντρώνονται στο να προλάβει το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τα ευχάριστα νέα έχουν να κάνουν με τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ, ο οποίος έλαβε μέρος στο πρόγραμμα καθώς υποχώρησε το αιμάτωμα στο μετατάρσιο, αλλά το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο και να αγωνιστεί δεξιά ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Πριν από την προπόνηση της Πέμπτης έγινε ευχέλαιο, ίσως και για να… ξορκιστεί η κακοδαιμονία των τραυματισμών που έχει πλήξει την ομάδα του ΠΑΟΚ. Εκτός πλάνων είναι οι Μαλεζάς και Μουσλίμοβιτς, που θα επανέλθουν μετά τις γιορτές, καθώς και οι Βιτόλο και Λίνο που ετοιμάζονται για το τελευταίο ματς του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x