Stoiximan Super League

«Ο Κουμορτζί θέλει το βήμα παραπάνω»

Μετά τις διοικητικές εξελίξεις στον Πανιώνιο, η πώληση πρωτοκλασάτων παικτών φαίνεται να είναι αναγκαία και ήδη τα ονόματα των Κουμορτζί και Μανιάτη έγιναν… τα πιο hot για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr, ο κ. Τουντούρης -εκπρόσωπος του Γκανέζου μέσου- διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε πρόταση, τονίζοντας πάντως: «…ο Μπερνάρ θα ήθελε κάποια στιγμή το βήμα παραπάνω στην καριέρα του». Διαψεύδει και ο μάνατζερ του Μανιάτη!

Μετά τις τελευταίες, διοικητικές εξελίξεις στον Πανιώνιο, η πώληση πρωτοκλασάτων παικτών φαίνεται να είναι αναγκαία και ήδη τα ονόματα των Κουμορτζί και Μανιάτη έγιναν… τα πιο hot για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του «τριφυλλιού» για την απόκτησή του Μπερνάρ Κουμορτζί δίνουν και παίρνουν από το καλοκαίρι και ειδικά τις τελευταίες μέρες, ενώ στο «κόλπο» φέρεται να έχει μπει και η ομάδα του Πειραιά.

Με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr, ο εκπρόσωπος του Γκανέζου μέσου, Πασχάλης Τουντούρης, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε πρόταση από τους «αιώνιους», τόνισε, ωστόσο: «…όπως κάθε παίκτης, έτσι και ο Μπερνάρ θα ήθελε κάποια στιγμή το βήμα παραπάνω στην καριέρα του».

Και ο μάνατζερ του Μανιάτη διαψεύδει οποιαδήποτε πρόταση, αλλά τονίζει: «…είναι λογικό να ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες για τον Μανιάτη».

«Ο Μπερνάρ θέλει το βήμα παραπάνω…»

Ο κ. Τουντούρης είπε αρχικά: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση για τον Μπερνάρ, αλλά, όπως κάθε παίκτης, έτσι κι αυτός, θα ήθελε κάποια στιγμή το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Και σε περίπτωση που του δινόταν μία τέτοια δυνατότητα, θα ήταν θεμιτό ο Πανιώνιος να δημιουργούσε τις προϋποθέσεις εκείνες, ώστε όλα να κυλούσαν ομαλά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση, ο Πανιώνιος θα πρέπει να φερθεί στον Κουμορτζί με τον ίδιο επαγγελματισμό που αυτός φέρεται στην ομάδα, αυτά τα 3,5 χρόνια. Δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και κάθε χρόνο είναι από τους καλύτερους παίκτες. Και να μην ξεχνάμε ότι έχει χάσει φέτος και τρία-τέσσερα ματς λόγω του τραυματισμού του. Και αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το θέμα που θα πρέπει να μας απασχολεί. Είναι καλύτερα και ελπίζω να προλάβει να παίξει, έστω και 20 λεπτά με τον Πανσερραϊκό».

Για το αν γνωρίζει τις… σκέψεις του Πανιωνίου να πουλήσει τον παίκτη, ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία του, δήλωσε: «Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ ρευστή φέτος. Κάθε μήνα αλλάζουν τα δεδομένα. Αρχικά, πρόεδρος ήταν ο κ. Κιντής. Στη συνέχεια ανέλαβε ο κ. Λιανός, που ξεκαθάρισε ότι δεν πωλείται κανένας παίκτης της ομάδας και δύο εβδομάδες μετά, όταν ξαναβγήκε μπροστά ο κ. Τσακίρης, είπε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ότι για τον Μπερνάρ το συζητάμε. Εγώ δεν ξέρω να υπάρχει απαγορευτικό στο ποδόσφαιρο, αλλά, ξαναλέω: δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον παίκτη, απλά, είναι λογικό να γίνεται όλος αυτός ο ντόρος για έναν ποδοσφαιριστή με την ποιότητά του».

Το www.sport-fm.gr επικοινώνησε και με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο, έναν εκ των εκπροσώπων της εταιρείας που αντιπροσωπεύει τον Γιάννη Μανιάτη. Ο κ. Ευαγγελόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση, αλλά τόνισε, χωρίς να θέλει να πει περισσότερα: «…είναι λογικό να ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες για έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Μανιάτη. Όποια ομάδα τον θέλει, όμως, θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον Πανιώνιο».

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x