Επικαιρότητα

Όλι πάνε καλά!

Η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο και ανακτά την αξιοπιστία της στην Ευρώπη και στις χρηματαγορές, τόνισε ο Κοινοτικός Επίτροπος Όλι Ρεν, που βρίσκεται στην Αθήνα. Στις αρχές του 2011 η απόφαση για την επιμήκυνση αποπληρωμής των ελληνικών δανείων.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο και ανακτά την αξιοπιστία της στην Ευρώπη και στις χρηματαγορές, τόνισε ο Κοινοτικός Επίτροπος Όλι Ρεν, που βρίσκεται στην Αθήνα. Στις αρχές του 2011 η απόφαση για την επιμήκυνση αποπληρωμής των ελληνικών δανείων.

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στον δρόμο που θα οδηγήσει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Συναντήσεις εντός της ημέρας του κ. Ρεν με τον Πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.


Οι αλλαγές στο καθεστώς των εργασιακών συμβάσεων και η μείωση των αποδοχών των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, στο επίκεντρο της συνεδρίασης το απόγευμα του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο καλείται να εγκρίνει ακόμα τέσσερα κρίσιμα νομοσχέδια, μαζί και την αύξηση του ΦΠΑ από το 11% στο 13%.

Βρισκόμαστε σε πόλεμο για την υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, ξεκαθάρισε σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα.
Συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΣΕΒ από μέλη του ΠΑΜΕ.


Σε εξέλιξη οι απολογίες στην Ανακρίτρια των τεσσάρων από τους έξι κατηγορούμενους για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, που συνελήφθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σε επιφυλακή ο Κρατικός Μηχανισμός εν όψει του κύματος κακοκαιρίας. Την προσοχή των πολιτών για το επόμενο διήμερο εφιστά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Βουτιά είκοσι βαθμών (!) θα κάνει, τις επόμενες ώρες, ο υδράργυρος.

Αλλαγές στα δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, λόγω των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας.

Κλειστή από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τη λήξη της κυκλοφορίας θα παραμείνει το τμήμα του Ηλεκτρικού: Ειρήνη-Κηφισιά λόγω των εργασιών στην γραμμή του ΗΣΑΠ.

Χρηματιστήριο! Στο συν 0,49% στις 15:35μμ. Στις 1.531 μονάδες ο γενικός δείκτης. Στο 12,6% έφθασε η ανεργία τον Σεπτέμβριο. Στο 4,6% η συρρίκνωση της Οικονομίας το τρίτο τρίμηνο του έτους.

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες αύριο Παρασκευή στην Αττική. Χιονόπτωση στα βόρεια του νομού τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι άνεμοι βόρειοι έως 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει στην Αθήνα τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x