Stoiximan Super League

Περιμένουν το «OK» για χαφ

Το «ναι» από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένουν οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας για να προχωρήσουν στην απόκτηση του μέσου. Ποιοι χαφ και επιθετικοί βρίσκονται στην «πράσινη» λίστα. Επιστρέφει ο Κατσουράνης με Αστέρα Τρίπολης.

Το «ναι» από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένουν οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας για να προχωρήσουν στην απόκτηση του μέσου. Ποιοι χαφ και επιθετικοί βρίσκονται στην «πράσινη» λίστα. Επιστρέφει ο Κατσουράνης με Αστέρα Τρίπολης.

Έτοιμες τις προτάσεις που θα θέσουν υπ’ όψιν του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχουν οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος προπονητής θα αποφασίσει ποιους παίκτες προτιμά και κατόπιν αφού εγκριθεί και το χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για μεταγραφική ενίσχυση θα γίνουν οι κινήσεις για απόκτηση. Η λίστα των πρωταθλητών Ελλάδος περιλαμβάνει πολλές και διάφορες περιπτώσεις, των οποίων ωστόσο οι δυσκολίες ποικίλουν.

Ο Ράκιτιτς είναι από τις πρώτες επιλογές αλλά είναι περιζήτητος, άρα και εξαιρετικά δύσκολο να καταλήξει στην Παιανία. Ο Σχάαρς από την άλλη δεν παραχωρείται παρά μόνον πωλείται (με 2 εκατ. ευρώ περίπου), όπως άλλωστε και ο Κράνιτσαρ. Ο μέσος της Τότεναμ ωστόσο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χάρι Ρέντναπ δεν επιθυμεί να πάει σε ομάδα μικρότερης δυναμικής από την Τότεναμ στο αγγλικό πρωτάθλημα και ίσως η θέληση του ιδίου καταφέρει να πείσει τα «σπιρούνια» να τον παραχωρήσουν δανεικό με οψιόν αγοράς. Ο Πασέκο τώρα της Λίβερπουλ, έστω κι αν θεωρείται αρκετά δύσκολη περίπτωση δεν «καίει» τον Παναθηναϊκό, αφού πρόκειται για παίκτη που παίζει στην επίθεση. Το μόνο σίγουρο είναι πως το «τριφύλλι» θα κινηθεί για νεαρούς ε ηλικία ποδοσφαιριστές και μόνο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό ασχοληθεί με ηλικίες άνω των 30.

Επιστρέφει ο «Κατσού»

Μετά από δύο βδομάδες ειδικού προγράμματος αποφόρτισης για να αποκτήσει «φρεσκάδα», ο Κώστας Κατσουράνης αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας μέσος θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν, στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη σε ένα παιχνίδι όπου θα χρειαστεί το μυαλό του, αλλά κυρίως οι πάσες του για να «ξεκλειδώσει» η αντίπαλη άμυνα. Από την «πράσινη» πλευρά την τετράδα πίσω από τον Ορέστη Καρνέζη θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλος. Από εκεί πέρα, πλην των Χριστοδουλόπουλου, Ζιλμπέρτο και Σισέ, οι οποίοι θεωρούνται σίγουροι κρίνονται οι υπόλοιπες θέσεις. Πολλά θα κριθούν από τη ετοιμότητα του Νίνη για το βασικό σχήμα, αλλά και τις αντοχές του Λέτο, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην Κοπεγχάγη ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας.

Ο λόγος της έφεσης

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχεται ότι τα επεισόδια δεν ξεκίνησαν από οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά από μεγάλη μερίδα αγνώστων που είχαν παρεισφρήσει στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και αυτός είναι ο κύριος λόγος που πιστεύουν στην Παιανία ότι θα γλιτώσουν τη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Αν, τελικά, δεν πέσει η ποινή του Παναθηναϊκού μετά την έφεση, τότε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι το τρίτο φέτος στο πρωτάθλημα που θα παίξει χωρίς κόσμο. Τα άλλα δύο ήταν με την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ. Συνολικά και από τα τρία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός παθαίνει οικονομική ζημιά περίπου 300.000 ευρώ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x