Ελλάδα

Ρούσο: «Παιχνίδι της χρονιάς»

Τη σημασία του αγώνα κόντρα στο Μαρούσι στο Ιβανώφειο (11/12,17.00) για την 8η αγωνιστική της Α1, τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή, Ντάρκο Ρούσο. Ο τεχνικός του «Γηραιού», χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων «παιχνίδι δίχως αύριο», ενώ αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Έρμιν Τζάζβιν.

Τη σημασία του αγώνα κόντρα στο Μαρούσι στο Ιβανώφειο (11/12,17.00) για την 8η αγωνιστική της Α1, τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή, Ντάρκο Ρούσο.

Ο τεχνικός του «Γηραιού», χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων «παιχνίδι δίχως αύριο», ενώ αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Έρμιν Τζάζβιν.

«Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ιδιαίτερα μετά την νίκη απέναντι στον Πανελλήνιο. Ωστόσο όταν παίζουμε με τον κόσμο μας στο πλευρό μας δεν έχουν να φοβηθούμε τίποτα και θα παλέψουμε και στα 40 λεπτά του αγώνα.

Στην διάρκεια της εβδομάδας είχαμε την δυνατότητα να προπονηθούμε με ένα γεμάτο ρόστερ και αυτό είναι πολύ θετικό, ενώ στο παιχνίδι με το Μαρούσι θα μας ενισχύσει και ο Τζάζβιν. Θα μου είναι δύσκολο να του εξηγήσω μέσα σε μια προπόνηση τι ακριβώς θέλω από αυτόν, αλλά είναι σίγουρο ότι θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής ώστε να μας βοηθήσει.

Περιμένω να γίνει ένα σκληρό παιχνίδι στο τέλος του οποίου θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη η οποία θα μας βοηθήσει σημαντικά στην συνέχεια του πρωταθλήματος».


Την ανάγκη της νίκης, επεσήμανε και ο Άρβιντας Εϊτουταβίτισους, ο οποίος στάθηκε και στην βοήθεια του κόσμου

«Το παιχνίδι αυτό είναι το σημαντικότερο από όσα έχουμε δώσει μέχρι τώρα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας σε όλη την διάρκεια του . Περιμένουμε από τους φίλου της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο, όπως και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος στις κερκίδες μας δίνει επιπλέον δύναμη και μια επιπλέον ώθηση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι καθώς έπειτα από αρκετά καιρό συμμετείχαμε όλοι οι παίκτες στις προπονήσεις. Αισιοδοξώ ότι από εδώ και πέρα θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι κάνοντας την αρχή από το παιχνίδι με το Μαρούσι».



* Αγωνιστικά, στην 12άδα θα βρίσκεται ο νεοαποκτηθέντας, Ερμιν Τζάζβιν που έφτασε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη,ανώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τέρελ Έβερετ ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x