Stoiximan Super League

Έκπληξη με Δέλλα!

Πού να μην ήταν και 34… Παρά τις συνεχόμενες συμμετοχές του (πολύ περισσότερες, μάλιστα, απ’ όσες εκτιμούνταν το καλοκαίρι ότι θα κάνει), ο Τραϊανός Δέλλας αποδεικνύεται ακατάβλητος! Ο «Κολοσσός» ξεπέρασε… την επομένη κιόλας την κάκωση γονάτου που υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης και -παρά τις αρχικές εκτιμήσεις- θα δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λάρισα.

Πού να μην ήταν και 34…

Παρά τις συνεχόμενες συμμετοχές του (πολύ περισσότερες, μάλιστα, απ’ όσες εκτιμούνταν το καλοκαίρι ότι θα κάνει), ο Τραϊανός Δέλλας αποδεικνύεται ακατάβλητος!

Ο «Κολοσσός» ξεπέρασε… την επομένη κιόλας την κάκωση γονάτου που υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης και -παρά τις αρχικές εκτιμήσεις- θα δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λάρισα.

Η ευχάριστη έκπληξη με τον Δέλλα αφαίρεσε έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος -δεδομένης και της απουσίας του τιμωρημένου Νασούτι από το ματς με τους «βυσσινί»- θα αναγκαζόταν να καταφύγει σε… αλχημείες (Γιάχιτς, Γκέντσογλου) για να βρει τον παρτενέρ του Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x