Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη»

Ο Ίκαρος Καλλιθέας αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας το Περιστέρι για την όγδοη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι νεοφώτιστοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία διατηρώντας μάλιστα την έδρα τους αήττητη. Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, επισήμανε ο Άρης Λυκογιάννης, και για να έχει πιθανότητες νίκες ο Ίκαρος θα πρέπει να μην υποπέσει σε εύκολα λάθη. Απόλυτη συγκέντρωση στις οδηγίες του προπονητή απαιτεί το συγκεκριμένο ματς, σχολίασε από την πλευρά του ο Λανς Χάρις.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας αντιμετωπίζει το Σάββατο (11/12, 17:00) εκτός έδρας το Περιστέρι για την όγδοη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι νεοφώτιστοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία διατηρώντας μάλιστα την έδρα τους αήττητη. Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι επισήμανε ο Άρης Λυκογιάννης και για να έχει πιθανότητες νίκες ο Ίκαρος θα πρέπει να μην υποπέσει σε εύκολα λάθη.

«Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία προέρχεται από δύο πολύ σπουδαίες εκτός έδρας νίκες. Το Περιστέρι έχει νικήσει τον Πανιώνιο και τον Άρη μακριά από το γήπεδο του και αυτό από μόνο του δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες του αντιπάλου μας», είπε ο κ. Λυκογιάννης και πρόσθεσε: «Εμείς εάν θέλουμε να έχουμε τύχη το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη τα οποία κάνουμε ακόμα και σε παιχνίδια που έχουμε νικήσει. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε σχεδιάσει και φυσικά να παίξουμε με καρδιά».

Απόλυτη συγκέντρωση στις οδηγίες του προπονητή απαιτεί το συγκεκριμένο ματς, σχολίασε από την πλευρά του ο Λανς Χάρις. «Από την περσινή μου θητεία στον Κολοσσό θυμάμαι πόσο δύσκολη έδρα είναι το Περιστέρι και πόσο ανταγωνιστική είναι η συγκεκριμένη ομάδα. Πέρσι ο Κολοσσός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά στο τέλος το Περιστέρι έπαιξε καλύτερα και πήρε τη νίκη, όποτε αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δύναμης που έχει τον Περιστέρι και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα πράγματα που μας έχει ζητήσει ο προπονητής μας», ήταν τα λόγια του Αμερικανού φόργουορντ ο οποίος συμπλήρωσε: «Στο λίγο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα μπορώ να πω ότι δουλεύουμε πολύ καλά και το κλίμα είναι εξαιρετικό αλλά βέβαια για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί σε κάθε παιχνίδι γιατί η Α1 είναι μία πολύ σκληρή και ανταγωνιστική λίγκα».

* Αγωνιστικά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γιάννη Καλαμπόκη και Κάιλ ΜακΑλάρνι στην αυριανή αναμέτρηση με το Περιστέρι, λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψωϊτη και προβλήματος στο γόνατο αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x