Παράξενα

Άντε σπάσε… λίγη πλάκα (video)

Είστε το πειραχτήρι της παρέας; Οι φάρσες αφήνουν εποχή ή ακόμα και εκνευρίζουν τους αγαπητούς σας φίλους; Καλύτερα να το ξανασκεφτείτε γιατί μπορεί να πέσετε θύματα των δικών σας ευφάνταστων πειραγμάτων. Ο Λι σε κάποια στιγμή βαριεστιμάρας είπε να κάνει μια πλακίτσα στον φίλο του Φιλ. Έτσι μετακίνησε όλα τα πράγματα από το δωμάτιο του στο καθιστικό, αφήνοντας μόνο ένα χαριτωμένο τρωκτικό. Οι κολλητοί του πάλι αποφάσισαν ότι οι εκδίκηση είναι ένα πιάτο… υπέρλαμπρο!

Είστε το πειραχτήρι της παρέας; Οι φάρσες αφήνουν εποχή ή ακόμα και εκνευρίζουν τους αγαπητούς σας φίλους; Καλύτερα να το ξανασκεφτείτε γιατί μπορεί να πέσετε θύματα των δικών σας ευφάνταστων πειραγμάτων.

Ο Λι σε κάποια στιγμή βαριεστιμάρας είπε να κάνει μια πλακίτσα στον φίλο του Φιλ. Έτσι μετακίνησε όλα τα πράγματα από το δωμάτιο του στο καθιστικό, αφήνοντας μόνο ένα χαριτωμένο τρωκτικό. Οι κολλητοί του πάλι αποφάσισαν ότι οι εκδίκηση είναι ένα πιάτο… υπέρλαμπρο!

Μπήκαν στο δωμάτιο του Λι ενώ εκείνος έλειπε και με τη βοήθεια 300 μέτρων αλουμινόχαρτου έκαναν τα πάντα να λάμπουν! Τέσσερις ώρες μετά, πιάτα, μαχαιροπήρουνα, βιβλία, τηλεόραση, ps3, κρεβάτι, ρούχα, κρεμάστρες και ό,τι άλλο βρισκόταν στο χώρο μετατράπηκε σε μια ασημί πανδαισία!

Δείτε το video:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x