Stoiximan Super League

Ποιοι είναι οι φίλοι των Ζιντάν - Ρονάλντο

Ποιοι παίκτες θα στελεχώσουν την ομάδα των φίλων του Ζινεντίν Ζιντάν και του Ρονάλντο στον «Αγώνα Κατά της Φτώχειας» την ερχόμενη Τρίτη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το όνομα του Ντιντιέ Ντρογκμπά. «Στέλνω την ειλικρινή υποστήριξή μου», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί.

Ποιοι παίκτες θα στελεχώσουν την ομάδα των φίλων του Ζινεντίν Ζιντάν και του Ρονάλντο στον «Αγώνα Κατά της Φτώχειας» την ερχόμενη Τρίτη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τους Πρέσβεις Καλής Θέλησης του Ο.Η.Ε., Ζιντάν, Ρονάλντο και Ντρογκμπά είναι, μεταξύ άλλων, οι Πάβελ Νέντβεντ, Τζιο Βαν Μπρονκχορστ, Μαχαμαντού Ντιαρά και Ραούλ Αλμπιόλ. Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσθήκες στην παρακάτω λίστα η οποία περιλαμβάνει τους:

Ζινεντίν Ζιντάν (Γαλλία), Ρονάλντο (Βραζιλία), Ντιντιέ Ντρογκμπά (Ακτή Ελεφαντοστού), Πέδρο Παουλέτα, Φερνάντο Κόουτο, Σα Πίντο, Λούις Μπόα Μόρτε και Μιγκέλ Νούνο Γκόμεζ (Πορτογαλία), Πάβελ Νέντβεντ (Τσεχία), Πιέρ Βαν Χόιντονκ, Ρόναλντ Ντε Μπουρ και Τζιο Βαν Μπρόνκχορστ (Ολλανδία), Γκεόργκε Ποπέσκου (Ρουμανία), Λουτσιάνο Ντα Σίλβα, Ουίλλιαμ και Σόνι ?ντερσον (Βραζιλία), Ραούλ Αλμπιόλ (Ισπανία), Μαχμαντού Ντιαρά (Μαλί) και Σάμπρι Λαμουσί (Γαλλία) που θα παίξουν για την ομάδα Φίλων του Ρονάλντο και του Ζιντάν.
Παλαιοί αλλά και οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν την ομάδα των «Αστέρων του Ολυμπιακού». Το παιχνίδι της Τρίτης θα σφυρίξει ο Ελβετός, Μάσιμο Μπουζάκα.

Πλατινί: «Στηρίζω την προσπάθεια»
Την στήριξη του στο γεγονός εξέφρασε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί. «Στέλνω την ειλικρινή υποστήριξή μου σε όλους εκείνους που έχουν συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένων των Πρέσβεων Καλής Θέλησης του Ο.Η.Ε., Ρονάλντο και Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν», είπε ο κ. Πλατινί.

Ο φιλικός αγώνας είναι μέρος μιας ετήσιας σειράς που στοχεύει στη μείωση της φτώχειας και την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας. Οι εισπράξεις από τη φετινή αναμέτρηση θα διατεθούν για να υποστηρίξουν τους σχεδόν 25 εκατομμύρια ανθρώπους που επλήγησαν από το σεισμό της Αϊτής τον Ιανουάριο και τις πλημμύρες του Πακιστάν που άρχισαν τον Ιούλιο.

Ο αγώνας κατά της φτώχειας λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο αρχής γενομένης από το 2003, έπειτα από πρωτοβουλία του Ζιντάν και του Ρονάλντο. Στον 7ο αγώνα που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, παρευρέθηκαν 55.000 άνθρωποι και συγκεντρώθηκαν 767,000 δολάρια, ποσό που διατέθηκε στο λαό της Αϊτής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x