Stoiximan Super League

Χωρίς Γκοβού, Γκαρσία στην Τρίπολη

Εκπλήξεις επεφύλασσε η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στο Αστέρα Τρίπολης, από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής απέκλεισε τους Σίντνεϊ Γκοβού και Λουίς Γκαρσία, σε αντίθεση με τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά.

Εκπλήξεις επεφύλασσε η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στο Αστέρα Τρίπολης, από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής απέκλεισε τους Σίντνεϊ Γκοβού και Λουίς Γκαρσία, σε αντίθεση με τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά.

Η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σίντνεϊ Γκοβού ήταν και παράγοντας που μέτρησε πιο πολύ για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ώστε να μην συμπεριλάβει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Στους «εκλεκτούς» του ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος δεν συμπεριέλαβε ούτε τον Λουίς Γκαρσία, ενώ εκτός έμειναν και οι Νταμιέν Πλεσί, Ελίνι Δημούτσος, Χάρης Μαυρίας, Ντάνι Φερνάντες, Γιώργος Ιωαννίδης.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, «5-2» και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Ο Σωτήρης Νίνης υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω αιματώματος στη ραχιαία επιφάνεια του δεξιού άκρου ποδός.

Ο Φερέιρα σκέφτεται σχήμα με τον Σισέ στην κορυφή και πίσω του τους Λέτο, Χριστοδουλόπουλο, Νίνη, από τα αριστερά προς τα δεξιά. Οι συγκεκριμένοι μεσοεπιθετικοί του «τριφυλλιού» μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα και να κάνουν το αναπάντεχο, το οποίο θα χρειαστούν οι πρωταθλητές στην Τρίπολη για να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά και να προσφέρουν όμορφο θέαμα. Θέση βέβαια διεκδικεί ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος δεν είναι καθόλου απίθανο να πάρει φανέλα βασικού, εκτοπίζοντας κάποιον από τους προαναφερθέντες.

Ο Μαρίνος δοκιμάστηκε επίσης και στα χαφ δίπλα τόσο στον Ζιλμπέρτο Σίλβα, όσο και στον Κώστα Κατσουράνη, οι οποίοι όμως κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, αφού μπορούν εκτός από ανασταλτικά να βοηθήσουν και στο επιθετικό κομμάτι. Την τετράδα της άμυνας θα απαρτίσουν κατά τα φαινόμενα οι Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδης, με τον Βύντρα να διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του δεξιού μπακ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει κατά πάσα πιθανότητα ο Ορέστης Καρνέζης.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x