Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Συγκεντρωμένοι και έτοιμοι σε κάθε στιγμή»

Ο Κολοσσός υποδέχεται την Κυριακή (12/12, 12:30) τον Πανιώνιο για την όγδοη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι «θαλασσί» θα πρέπει να δείξουν συγκέντρωση και ετοιμότητα αν θέλουν να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης ανέφερε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος. «Βρισκόμαστε σε ένα καλό μομέντουμ», σχολίασε από την πλευρά του ο Αντώνης Ασημακόπουλος.

Ο Κολοσσός υποδέχεται την Κυριακή (12/12, 12:30) τον Πανιώνιο για την όγδοη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι «θαλασσί» θα πρέπει να δείξουν συγκέντρωση και ετοιμότητα αν θέλουν να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης, ανέφερε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος.


«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, ένα παιχνίδι εντός έδρας. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θα είναι έτοιμα ν' ανταπεξέλθουν σ' αυτήν την προσαρμογή. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που, παρότι έχασε το τελευταίο ματς στην έδρα του, έχει ανακάμψει αγωνιστικά, έχει ένα καλό ρυθμό ως ομάδα στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού του και θεωρώ ότι είναι ένας πολύ υπολογίσιμος, σκληρός και δυνατός αντίπαλος», είπε ο τεχνικός των Ρόδιων και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να είμαστε σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει, κι από κει και πέρα πιστεύω, και με τη βοήθεια του κόσμου, να μπορέσουμε να κρατήσουμε την έδρα μας αλώβητη».

Από πλευράς των παικτών, ο αρχηγός Αντώνης Ασημακόπουλος είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Πανιώνιος προέρχεται από μια ήττα εκτός προγράμματος στην έδρα του απ' το Περιστέρι και θα έρθει εδώ να προσπαθήσει να ρεφάρει αυτή την ήττα. Εμείς βρισκόμαστε σ' ένα καλό μομέντουμ. δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά, έχουμε το κεφάλι μας κάτω, γιατί ξέρουμε ότι δεν σημαίνει τίποτα η θέση στην οποία η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Κάθε μέρα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το ίδιο θα κοιτάξουμε να κάνουμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Η ώρα είναι καλή για τον κόσμο και περιμένουμε να δούμε το Βενετόκλειο γεμάτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x