Ελλάδα

Πρίφτης: «Το απόλυτο στην έδρα μας»

Η Καβάλα φιλοξενεί την Κυριακή (12/12, 17:00) την ΑΕΚ για την όγδοη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο μακεδονικός σύλλογος που ξεκίνησε με πολύ καλές εμφανίσεις τη χρονιά, θέλει να διατηρήσει αήττητο το κλειστό της Καλαμίτσας. Σε αυτό όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, θα παίξει καταλυτικό ρόλο η παρουσία του κόσμου. «Κομβικό» χαρακτήρισε το παιχνίδι από την πλευρά του ο Χριστόφορος Στεφανίδης.

Η Καβάλα φιλοξενεί την Κυριακή (12/12, 17:00) την ΑΕΚ για την όγδοη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο μακεδονικός σύλλογος που ξεκίνησε με πολύ καλές εμφανίσεις τη χρονιά, θέλει να διατηρήσει αήττητο το κλειστό της Καλαμίτσας. Σε αυτό όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, θα παίξει καταλυτικό ρόλο η παρουσία του κόσμου.

«Πρόκειται για ένα εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι με μία ομάδα που διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τις καλές εμφανίσεις μας και να διατηρήσουμε το απόλυτο στην έδρα μας. Είμαστε αισιόδοξοι και στηρίζουμε πολλά στη συμμετοχή του κόσμου μας, που μας δίνει μεγάλη ώθηση στα παιχνίδια της Καλαμίτσας», σχολίασε για το παιχνίδι ο τεχνικός της Καβάλας Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Χριστόφορος Στεφανίδης, είπε: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι κομβικό. Είναι το παιχνίδι που θα σφραγίσει τις προηγούμενες νίκες μας και θα πιστοποιήσει πως ήμαστε μία ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια που θέλει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x