Stoiximan Super League

Κρύο, βαθμοί για δύο…

Μέσα στο κρύο και τον χιονιά που πλήττει το μεγαλύτερος μέρος της χώρας, Ολυμπιακός Βόλου και Άρης ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Πανθεσσαλικό», αλλά κατάφεραν, με την ενέργεια που έβγαλαν στο χορτάρι, να ζεστάνουν έστω και στο ελάχιστο το κοκαλάκι μας. Το ματς που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής, σε ορισμένα σημεία του, θύμισε… καλοκαίρι. Ο Νέτο κρέμασε από το… σπίτι του τον Γιακούποβιτς στο 20΄και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντολεζάι στο 40’.

Μέσα στο κρύο και τον χιονιά που πλήττει το μεγαλύτερος μέρος της χώρας, Ολυμπιακός Βόλου και Άρης ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Πανθεσσαλικό», αλλά κατάφεραν, με την ενέργεια που έβγαλαν στο χορτάρι, να ζεστάνουν έστω και στο ελάχιστο το κοκαλάκι μας.

Το ματς που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής, σε ορισμένα σημεία του, θύμισε… καλοκαίρι. Ο Νέτο κρέμασε από το… σπίτι του τον Γιακούποβιτς στο 20΄και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντολεζάι στο 40’.

Από το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει να γευτεί τη χαρά του «διπλού» ο Άρης και με την σημερινή ισοπαλία διεύρυνε το αποτυχημένο εκτός έδρας σερί του. Φαίνεται πως οι ισπανικές έδρες του ταιριάζουν περισσότερο.

Από την άλλη, αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έρχεται ισόπαλος με σκορ 1-1 στο «Πανθεσσαλικό». Είχαν προηγηθεί τα ματς με την Καβάλα (12η) και με τον Αστέρα Τρίπολης (11η).



Το φανταστικό γκολ του Νέτο:



Η ισοφάριση από τον Ντολεζάι:





Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να παίξουν γρήγορο και ανοιχτό ποδόσφαιρο. Στα πρώτα λεπτά η μπάλα έφτανε με δυσκολία στις εστίες, όμως οι καλοί συνδυασμοί και από τις δύο στον άξονα έδιναν και έπαιρναν.

Δεν διακρινόταν εύκολα ποιος είχε το πάνω χέρι, μέχρι που ήρθε το εξωπραγματικό τέρμα που σημείωσε ο Νέτο στο 20’. Ο Βραζιλιάνος έστησε την μπάλα σε απόσταση 40 μέτρων από την εστία του Γιακούποβιτς, σε θέση έξω αριστερά και αφού είδε ότι ο πορτιέρο των Βολιωτών βρισκόταν εκτός θέσης κατάφερε να τον κρεμάσει και να ανοίξει το σκορ.

Η ομάδα του Τσιώλη, σε εκείνο το σημείο δεν παραδόθηκε, δεν έχασε την αυτοπεποίθησή της και βγήκε πάλι στην επίθεση να φέρει το ματς στα ίσια. Από την άλλη, οι παίκτες του Κούπερ δεν κλείστηκαν για να διαφυλάξουν το προβάδισμα και όποτε έβρισκαν χώρους απειλούσαν.

Στο 40΄, η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς. Έπειτα από κόρνερ του Καπετάνου και ένα τραγικό λάθος του Σηφάκη που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια, ο Ντολεζάι από πολύ κοντά με κεφαλιά έφερε την ισορροπία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και θα μπορούσαν στο 54΄να προηγηθούν, αν η μπάλα από την κεφαλιά του Ντολεζάι δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλός και στο δεύτερο ημίχρονο.

Κλασικές ευκαιρίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μόνο των γηπεδούχων, ωστόσο και οι «κίτρινοι» έβγαλαν ενέργεια στο χορτάρι. Στο 86’ και πάλι ο Ντολεζάι πήρε την κεφαλιά από τους αμυντικούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όμως δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στο σύλλογο του Βόλου, αφού πάνω στη γραμμή ο Σηφάκης είπε «όχι»…



Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μητρόπουλος (67' Πλιάγκας), Μπρέσκα (58' Μαρτίν), Σολάκης, Ρόκας, Ζέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Καπετάνος, Αλβάρες, Ούμπιντες
Στον πάγκο: Ρόκα, Σκάρος, Τόμας, Γκότοβος, Ρίκκα

Άρης (Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Τόχα (73' Φατί), Κόκε, Ρουίζ (60' Τσέζαρεκ), Μενδρινός, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλη, Πρίττας

Στον πάγκο: Βελλίδης, Κατίδης, Καζναφέρης. Αραβίδης, Οικονομόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Μαγιάννης (Άρτας)
ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x