Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Πρέπει να αντιδράμε καλύτερα»

Δεν ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες του ο Αργύρης Πεδουλάκης, παρά τη νίκη επί του Ίκαρου Καλλιθέας. Ο κόουτς του Περιστερίου μετά το τέλος του παιχνιδιού επικεντρώθηκε στον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του όταν βρέθηκε μπροστά στο σκορ με μεγάλη διαφορά, αλλά και στην χαλαρή άμυνα. Από την άλλη, ικανοποιημένος ήταν ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Άρης Λυκογιάννης.

Δεν ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες του ο Αργύρης Πεδουλάκης, παρά τη νίκη επί του Ίκαρου Καλλιθέας. Ο κόουτς του Περιστερίου μετά το τέλος του παιχνιδιού επικεντρώθηκε στον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του όταν βρέθηκε μπροστά στο σκορ με μεγάλη διαφορά, αλλά και στην χαλαρή άμυνα.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ειδικά στην άμυνα. Οι παίκτες μου θεώρησαν πως θα βρουν ρυθμό μέσα από την επίθεση. Δώσαμε πολλές δεύτερες επιθέσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δυναμώσαμε την άμυνά μας», είπε ο κ. Πεδουλάκης και πρόσθεσε: «Πρέπει να αντιδράμε καλύτερα όταν παίρνουμε μεγάλες διαφορές. Αυτό θα βελτιωθεί. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά πρώτα από όλα σεβόμαστε τον εαυτό μας».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Τσιάκος σχολίασε: «Έπρεπε να κερδίσουμε το άγχος και να βάλουμε στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που δουλεύουμε εδώ και καιρό. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, πήραμε διαφορά και παίξαμε πιο ελεύθερα».

Σε αντίθεση με τον προπονητή των γηπεδούχων, ο τεχνικός του Ίκαρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τους παίκτες του με δεδομένες τις απουσίες που είχε: «Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μας. Παίξαμε δίχως τους Καλαμπόκη και ΜακΑλάρνι και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στα πρώτα επτά λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου ανοίξαμε αδικαιολόγητα την άμυνά μας, δεν αντιμετωπίσαμε σωστά τα πικ εν ρολ και σφυρίχτηκαν πολύ εύκολα και γρήγορα εις βάρος μας φάουλ».

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας, υποσχέθηκε νίκες στη συνέχεια και παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια»: «Δείξαμε διάθεση και πάθος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν 100% σε όσα μας ζήτησε ο προπονητής. Στην τρίτη περίοδο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Το Περιστέρι πήρε διαφορά και την κράτησε μέχρι το τέλος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να μείνουμε στην κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x