Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Ιμπαγάσα

Μπορεί να είναι στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του Άριελ Ιμπαγάσα στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο δεν είναι δεδομένη. Ο Αργεντινός ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού και αποχώρησε από την προπόνηση, μεταφέροντας λίγες ώρες πριν την σέντρα την αγωνία για το εάν θα μπορέσει να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους». Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπράβο.

Μπορεί να είναι στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του Άριελ Ιμπαγάσα στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο δεν είναι δεδομένη. Ο Αργεντινός ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού και αποχώρησε από την προπόνηση, μεταφέροντας λίγες ώρες πριν την σέντρα την αγωνία για το εάν θα μπορέσει να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των ερυθρολεύκων που εξέτασε τον παίκτη, ένας πόνος στην έκφυση του δεξιού μηριαίου δικεφάλου ήταν ο λόγος που δεν έβγαλε όλη την προπόνηση.

Δεν πρόκειται για ένα σημαντικό πρόβλημα αλλά ακόμη δεν μπορεί να πει κανένας με σιγουριά πως ο Ιμπαγάσα θα μπορέσει να παίξει. Κάτι τέτοιο θα κριθεί από το «πως» θα νιώσει το πόδι του αύριο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε –φυσικά- προβληματίζεται για τον Αργεντινό καθώς τον υπολόγιζε για βασικό. Πάντως, το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, είναι κάτι θετικό, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να έχει στην αποστολή παίκτες που δεν είναι έτοιμοι, και δεν μπορούν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στον αγωνιστικό χώρο. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία πως ο Ιμπαγάσα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή των ερυθρολεύκων τον Ιμπαγάσα. Σε αυτή βρίσκονται και οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.

Από αυτή απουσιάζει ο Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός αμυντικός προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες αλλά ακόμη δεν αισθάνεται απόλυτα έτοιμος. Έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή, μεταφέροντας την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Λάρισα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x