Stoiximan Super League

Ονουάτσι VS Πόι σημειώσατε «Χ»

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν στα «Πηγάδια» η Ξάνθη και η Καβάλα και το τελικό 1-1 θα πρέπει να αφήνει και τις δύο ευχαριστημένες. Οι «αργοναύτες», οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο προηγήθηκαν στο 4’ με τον συνήθη ύποπτο, Ονουάτσι, ενώ οι γηπεδούχοι, που ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με έναν κεραυνό του Πόι στο 69’. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Καβάλα έπειτα από την αποβολή του Ντουγκλάο στις καθυστερήσεις.

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν στα «Πηγάδια» Ξάνθη και Καβάλα και το τελικό 1-1 θα πρέπει να αφήνει και τις δύο ευχαριστημένες.

Οι «αργοναύτες», οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο προηγήθηκαν στο 4’ με τον συνήθη ύποπτο, Ονουάτσι, ενώ οι γηπεδούχοι, που ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να ισοφαρίσουν με έναν κεραυνό του Πόι στο 69’.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Καβάλα έπειτα από την αποβολή του Ντουγκλάο στις καθυστερήσεις.






Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μπήκαν στο ματς με γκολ από τα αποδυτήρια.

Στο 4’ ο Ονουάτσι, επιτέθηκε κατά μέτωπο απέναντι σε ολόκληρη την άμυνα της Ξάνθης, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κι αφού τον ευνόησαν οι κόντρες, απέναντι στον Λυμπερόπουλο δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πλασάρει ιδανικά και να ανοίξει το σκορ.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν και μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου, αν και προσπάθησαν, δεν βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν. Από την άλλη, οι «αργοναύτες» ακροβατούσαν στο όριο του… κάθομαι πάνω στο προβάδισμά μου και από εκεί και πέρα ό, τι πάρω καλό θα είναι…

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βγήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και η ενέργεια που έβγαλαν στο χορτάρι δεν επέτρεπε σε κανέναν να τους αμφισβητήσει.

Έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και τους βομβάρδιζαν συνεχώς με ευκαιρίες. Αν ωστόσο οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την γραμμή κρούσης τους ήταν λίγο πιο προσεκτικοί, τότε το γκολ της ισοφάρισης θα είχε έρθει πιο νωρίς.

Τελικώς, ο Πόι ό,τι δεν κατάφερε στο 53’ που έκανε «τσαφ» από πλεονεκτική θέση, το κατάφερε στο 69’.

Ο Αργεντινός εξαπέλυσε έναν κεραυνό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και η μπάλα «καρφώθηκε» στα δίχτυα της εστίας του Γκαλίνοβιτς.

Από εκεί κι έπειτα, το παιχνίδι ισορρόπησε με την… ολίγον τι ανόητη αποβολή του Ντουγκλάο στις καθυστερήσεις να αναγκάζει τους φιλοξενούμενους να αποχωρήσουν από τα Πηγάδια με πικρή γεύση στο στόμα.

Το φιλμ του αγώνα



SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Αντεφέμι, Κωστούλας, Βάλλας, Μαρσελίνιο (75' Σουάνης), Κιντάνα (64' Βασιλακάκης), Τζάγκι, Μπέρτος, Έλινγκτον, Κατόνγκο.

Στον πάγκο: Γκσπούρνινγκ, Πόι, Στρμπα, Μπόατενγκ, Κομεσίδης

ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Βουτσίτσεβιτς (63' Ντικρόκ), Σιόντης, Καρντόσο, Αμπντούν, Ονουάτσι (93' Γιάννου), Ναζλίδης (84' Δρόσος).

Στον πάγκο: Λόπεθ Βαγιέχο, Θεοδωρέλλης, Αλεξαντρόβιτς, Οικονόμου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας)-Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x