Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σε καλό δρόμο οι τραυματίες

Προπόνηση σε εντατικούς ρυθμούς για όσους δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, περιελάμβανε το σημερινό απογευματινό πρόγραμμα του Ηρακλή. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα και το ευχάριστο για τον Ουζουνίδη είναι ότι οι τραυματίες ανεβάζουν σιγά σιγά στροφές, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Προπόνηση σε εντατικούς ρυθμούς για όσους δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, περιελάμβανε το σημερινό απογευματινό πρόγραμμα του Ηρακλή.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα και το ευχάριστο για τον Ουζουνίδη είναι ότι οι τραυματίες ανεβάζουν σιγά σιγά στροφές, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Χοσέμι που έχει υποστεί αιμάτωμα στον τετρακέφαλο πέρασε σε φάση εντατικής θεραπείας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Ντάνι αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ και ο Τάσος Κατσαμπής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς.

Ο Πασχάλης Βουτσιάς ακολουθεί θεραπευτικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ σε πλήρεις ρυθμούς επανήλθε ο Ηλίας Μέλκας.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο στις 11.00 το πρωί στην Μίκρα

Ο Βίκτορας Γιάκομπ που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει από τα παιχνίδια του «Γηραιού» κόντρα στον Ολυμπιακό (16η αγωνιστική) και την Λάρισα (18η αγωνιστική). Ο Μανώλης Παπαστεριανός που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, θα απουσιάσει από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x