Stoiximan Super League

Στα «κίτρινα» τον Μήτρογλου…

…θέλουν να ντύσουν οι άνθρωποι του Άρη. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ψάχνει για έναν επιθετικό περιοχής και ο στράικερ του Ολυμπιακού μοιάζει ιδανική επιλογή. Γερμανικές «ματιές» σε Βαγγέλη. Eλπίδες για τη συμμετοχή Οριόλ και Τσεσνάουσκις με Ρόζενμποργκ, εκτός ο Ρονάλντο.

…θέλουν να ντύσουν οι άνθρωποι του Άρη. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ψάχνει για έναν επιθετικό περιοχής και ο στράικερ του Ολυμπιακού μοιάζει ιδανική επιλογή.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Άρη είναι η δυσκολία στο γκολ, αφού δεν υπάρχει στην ομάδα ο παίκτης που θα «ματώνει» συχνά τα αντίπαλα δίχτυα. Για τον λόγο αυτό οι Θεσσαλονικείς έχουν στραφεί στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο δεν υπολογίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Έλληνας φορ δέχτηκε κρούση από τους «κίτρινους» και πλέον αναμένεται η απάντησή του στον Άρη για εξάμηνο δανεισμό του στους «κίτρινους». Βέβαια όλα τα μεταγραφικά της ομάδας έχουν μπει στον «πάγο» ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Ρόζενμποργκ για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Έρχονται για Βαγγέλη

Σκάουτερ πολλών ευρωπαϊκών ομάδων αναμένεται να βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Τετάρτη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Άρη με τη Ρόζενμποργκ. Ο Χρήστος Βαγγέλη, πιο συγκεκριμένα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών γερμανικών ομάδων, με τις Κολωνία, Νυρεμβέργη και Φράιμπουργκ να φέρονται διατεθειμένες να προχωρήσουν σε κατάθεση επίσημης πρότασης.

Ελπίζουν Οριόλ-Τσεσνάουσκις

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε ο Οριόλ Λοθάνο, ο οποίος ελπίζει σε συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με τους Νορβηγούς, όπως άλλωστε και ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει φουλ ρυθμό σήμερα. Το παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ από μόνο του αποτελεί κίνητρο για τους Θεσσαλονικείς και για το λόγο αυτόν τα δίνουν όλα, αφού όλοι θέλουν να συμμετάσχουν. Αντίθετα, δεν προλαβαίνει το ματς ο Ρονάλντο Γκιάρο.

Η αποστολή της Ρόζενμποργκ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη από το Σπλιτ, όπου προετοιμάζεται τις τελευταίες ημέρες, χωρίς τον Ίβερσεν.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x