Δελτία Τύπου

Total Soccer Christmas Cup

Το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων το επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι Total Soccer της Giochi Preziosi διοργανώνει μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου () το φετινό «Total Soccer Christmas Cup».

Τα Χριστούγεννα έρχονται και τι πιο όμορφο δώρο μπορείτε να κάνετε στα παιδιά από ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι Total Soccer!

Το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων το επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι Total Soccer της Giochi Preziosi διοργανώνει μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (http://www.pseaep.gr/) το φετινό «Total Soccer Christmas Cup».

Το Total Soccer Christmas Cup διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μικρούς (αλλά και μεγαλύτερους) να μυηθούν στα μυστικά του επιτραπέζιου ποδοσφαίρου, να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Το Total Soccer Christmas Cup δίνει τη δυνατότητα -εκτός από τους «επαγγελματίες» παίκτες- και σε παιδιά να παίξουν και να γνωρίσουν το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο.

Τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε 2 κατηγορίες, την «U12» για παιδιά κάτω των 12 ετών και την «U15» για παιδιά από 12 μέχρι 15 ετών.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο χώρο της Ομοσπονδίας, Κύπρου 10Β Μοσχάτο, 2ος όροφος, στις 18 - 19 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00-16:00.

Η Giochi Preziosi Hellas, φέτος θα προσφέρει τα δώρα στους 2 φιναλίστ των 2 κατηγοριών (από ένα set παιχνιδιού Total soccer) και μια ομάδα σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x