Βόλεϊ

Τουλάχιστον, πάει στο Challenge Cup

Δε θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Οι «ερυθρόλευκες» έχασαν με 3-0 σετ από την τουρκική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον αντίστοιχο γύρο του CEV Cup βόλεϊ των γυναικών και, σε συνδυασμό με την ήττα με το ίδιο σκορ στον πρώτο αγώνα στου Ρέντη την περασμένη εβδομάδα, έμειναν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Δε θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Οι «ερυθρόλευκες» έχασαν με 3-0 σετ από την τουρκική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον αντίστοιχο γύρο του CEV Cup βόλεϊ των γυναικών και, σε συνδυασμό με την ήττα με το ίδιο σκορ στον πρώτο αγώνα στου Ρέντη την περασμένη εβδομάδα, έμειναν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Πλέον, οι δευτεραθλήτριες Ελλάδος θα «μετακομίσουν» στο Challenge Cup, όπου, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου, θα αντιμετωπίσουν την Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν, που απέκλεισε το Μαρκόπουλο την Τετάρτη.


Τα σετ: 25-18, 25-15, 25-22

Ολυμπιακός: Κόλεβα 12, Χαντάβα 6, Ογκνιένοβιτς 2, Τσέρτσνεβιτς 9, Γιακουμή 6, Κυριακίδου, Μαγγίνα λ. 36%/ Τζούριτς 1, Νικούλη 1, Μουστάκη, Καβαθά


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Νικολάκης, τόνισε πως: «Παρά την κούραση από το πρωινό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, τα κορίτσια προσπάθησαν, πάλεψαν πολύ και έπαιξαν καλύτερα απ' όσο μπορούσα να περιμένω. Ιδιαίτερα στο πρώτο και στο τρίτο σετ, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα που ήταν φαβορί για την πρόκριση. Και τα δύο παιχνίδια με τη Γαλατάσαραϊ είναι παιχνίδια εμπειρίας, την οποία θα χρειαστούμε στη συνέχεια».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x