Stoiximan Super League

Άμ-μεσος

Τον κεντρικό χαφ με τον οποίο θα ενισχύσει την μεσαία του γραμμή ο Ολυμπιακός, ιδίως μετά τον τραυματισμό του Ντουντού, ψάχνουν Ερνέστο Βαλβέρδε και Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Πολλές οι περιπτώσεις που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους», κυρίως από το ισπανικό πρωτάθλημα. Ζαϊρί και Φετφατζίδης το προβάδισμα ενόψει Λάρισας.

Τον κεντρικό χαφ με τον οποίο θα ενισχύσει την μεσαία του γραμμή ο Ολυμπιακός, ιδίως μετά τον τραυματισμό του Ντουντού, ψάχνουν Ερνέστο Βαλβέρδε και Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Πολλές οι περιπτώσεις που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους», κυρίως από το ισπανικό πρωτάθλημα. Ζαϊρί και Φετφατζίδης το προβάδισμα ενόψει Λάρισας.

Μπορεί το θέμα του Κέβιν Μιραλάς να βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης του Ολυμπιακού για να το χειριστεί, ωστόσο υπάρχει και εκείνο του κεντρικού μέσου που θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και για τον λόγο αυτό, ο Ισπανός προπονητής, σε συνεργασία με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς μελετούν όλες τις πιθανές λύσεις μέχρι να καταλήξουν στον «εκλεκτό».

Πολύ ψηλά στη λίστα του τεχνικού των Πειραιωτών βρίσκεται ο Νεκουνάμ της Οσασούνα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι πολύ δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα την παρούσα χρονική στιγμή. Παρόμοια περίπτωση είναι κι αυτή του Πέτροβιτς της Παρτιζάν, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Φιορεντίνα, χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει ακόμα στον ιταλικό σύλλογο. Επίσης στο «κόλπο» βρίσκονται πάντα και οι Κάλστρομ και Ανάν.

Από εκεί και πέρα έχουν ακουστεί, αλλά και εξεταστεί, πάρα πολλά ονόματα, με τους Παγέ (Σεντ Ετιέν), Μαρτίν (Σοσό) και Σόκι (Αλ Αχλί) να ξεχωρίζουν. Ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον Κορομίνας της Εσπανιόλ, τη στιγμή που έχει γίνει αναφορά και στον Σούμπασιτς της Ολιμπίκ Σεράγεβο, ο οποίος όμως είναι μπακ.

Πλην των προαναφερθέντων, ίσως υπάρξει και θέμα επιθετικού, αν ο Μήτρογλου παραχωρηθεί, είτε ως μεταγραφή, είτε ως δανεικός. Τον Έλληνα φορ έχουν βάλει στο στόχαστρό τους πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον κι από γερμανικούς συλλόγους.

Ζαϊρί και πάλι

Η καλή εμφάνιση του Ζαουάντ Ζαϊρί την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο έχει πείσει, όπως όλα δείχνουν, τον Ερνέστο Βαλβέρδε να του δώσει και πάλι φανέλα βασικού στην αναμέτρηση κόντρα στην Λάρισα την Κυριακή. Ο Άλμπερτ Ριέρα είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τους «βυσσινί», ωστόσο πολύ δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Για τη δεξιά πλευρά προβάδισμα δείχνει να έχει ο Φετφατζίδης, μετά και τον τραυματισμό του Ρόμενταλ, ενώ ο Μιραλάς θα πάρει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης με τον Φουστέρ πίσω του. Εντούτοις δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Πάντελιτς στην κορυφή και ανάλογα με το που θα μετατεθεί ο Βέλγος φορ, να μείνει ο αντίστοιχος παίκτης εκτός ενδεκάδας.

Στις υπόλοιπες θέσεις ο τεχνικός των Πειραιωτών προσανατολίζεται στους Ιμπαγάσα και Ουρτάδο στα χαφ, με τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο και Χολέμπας να απαρτίζουν την αμυντική τετράδα. Ο Ραούλ Μπράβο διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του αριστερού μπακ, αλλά μάλλόν θα προτιμηθεί ο Γερμανός αφού είναι σε καλύτερη κατάσταση. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει για άλλη μία φορά ο Πάρντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x