Stoiximan Super League

«Οικονομική διαφορά με Κορομίνας»

Μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα () από τη Ζενίτ και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, στο προσκήνιο της ατζέντας της ΑΕΚ επανέρχεται η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Επιβεβαίωσε στη «SportDay» τις επαφές με Κορομίνας ο μάνατζερ του παίκτη, τόνισε όμως πως υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα (3-0) από τη Ζενίτ και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, στο προσκήνιο της ατζέντας της ΑΕΚ επανέρχεται η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Επιβεβαίωσε στη «SportDay» τις επαφές με Κορομίνας ο μάνατζερ του παίκτη, τόνισε όμως πως υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο ατζέντης του 27χρονου ποδοσφαιριστή, Χοσέ Μαρία Όρομπιτς, δήλωσε: «Είναι γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, έχουν γίνει κάποιες επαφές, αλλά είναι ακόμη νωρίς για να πούμε κάτι παραπάνω. Υπάρχει οικονομική διαφορά. Ο Χιμένεθ έχει μιλήσει με τον Κορομίνας, τον θέλει στην ΑΕΚ και αυτός είναι ένας βασικός λόγος για να έρθει στην ομάδα ο παίκτης, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό. Ψάχνουμε να του βρούμε ομάδα, επειδή δεν παίζει πολύ εκεί που βρίσκεται. Δεν μπορώ να πω αν συζητούμε για δανεισμό ή μεταγραφή αφού δεν έχει εμπλακεί η Εσπανιόλ. Αν τα βρούμε με την ΑΕΚ, θα ζητήσουμε από την Εσπανιόλ να μείνει ελεύθερος. Πιστεύω ότι είναι εφικτό από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, διαφορετικά θα εξεταστεί η περίπτωση του δανεισμού», κατέληξε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Ο Φεράν Κορομίνας είναι 27 ετών και έχει συμβόλαιο ως το 2012 με την Εσπανιόλ, φαίνεται όμως πως δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Χωρίς Μάκο με Ηρακλή, έρχονται οι Γερμανοί για Γκέντσογλου

Στο μεταξύ… η ζωή αλλά και το πρωτάθλημα συνεχίζονται. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα για το επόμενο ματς της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ηρακλή την Κυριακή. Ο Ισπανός τεχνικός θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσει το πλάνο του, αφού από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα λείψει λόγω τιμωρίας ο Γρηγόρης Μάκος. Σε αυτό το ματς Γερμανοί… κατάσκοποι θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου! Συγκεκριμένα, σκάουτερ της Κολωνίας έρχονται στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο τον Σάββα Γκέντσογλου, αφού ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x