Stoiximan Super League

Πάλι σπίτι του…

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επέλεξε να μην εμπιστευτεί στον Σίντνεϊ Γκοβού μια θέση στην αποστολή του Παναθηναϊκού και τον άφησε εκτός, όπως και τους Σιμάο, Πλεσί. Σκέψεις για 4-3-3 με βασικό τον Λέτο…

Έμεινε για να απαντήσει στα όσα είχαν ειπωθεί για τα ξενύχτια του. Ο Σίντνεϊ Γκοβού όμως, όπως δεν είχε την ευκαιρία στις περασμένες αγωνιστικές, έτσι δεν θα την έχει και στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον άφησε εκτός αποστολής στέλνοντας άλλο ένα μήνυμα για άμεση αλλαγή. Εκτός από τον Γκοβού, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πήρε στην αποστολή του Παναθηναϊκού και τους Πλεσί, Σιμάο.

Μαζί με αυτούς στην κερκίδα θα βρεθεί και ο Ντανιελ Φερνάντες ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει πολλές ημέρες ακόμη στην Παιανία.

Ο Καντές κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού του. Ο Μαυρίας θα παίξει με την ομάδα των νέων, ενώ –τέλος- εκτός αποστολής έμεινε και ο Δημούτσος.

Αναλυτικά, οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Φερέιρα είναι οι: Τζόρβας, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Λέτο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Λουίς Γκαρσία, Σισέ, Πετρόπουλος.

Σκέψεις για 4-3-3
Μπορεί η εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό να έχει απογοητεύσει τους φίλους της, όμως η απόσταση από την κορυφή δεν παύει να είναι μόλις δύο βαθμοί και στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν πως το κλίμα, όπως και η βαθμολογική κατάταξη, μπορούν να αλλάξουν πολύ εύκολα. Ο Φερέιρα ξέρει ότι για να ζεσταθεί ο κόσμος θα πρέπει οι παίκτες του Παναθηναϊκού να αρχίσουν να αποδίδουν καλύτερα μέσα στο γήπεδο και να είναι πιο επιθετικοί, για αυτό προσανατολίζεται σε αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3.

Οι βασικές διαφοροποιήσεις εντοπίζονται στον άξονα και στην επίθεση. Με τη νέα διάταξη, ο Ζιλμπέρτο θα παίζει μπροστά από τα δύο στόπερ, ενώ πιο δημιουργικό ρόλο αναλαμβάνουν οι Νίνης ή Μαρίνος με τον Γκαρσία στα χαφ. Αντίστοιχα στη γραμμή κρούσης Λέτο και Χριστοδουλόπουλος δεν θα παίζουν πλέον στη γραμμή, αλλά λίγο πίσω από τον Σισέ, με εντολή να πατάνε όσο το δυνατόν περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή.

Στη άμυνα τώρα αντί του τραυματία Κεντέ, ο Πορτογάλος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει βασικό τον Σαριέγκι και να διατηρήσει τον Βύντρα στο άκρο και να αποφύγει τις πολλές αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x