Champions League

Βενγκέρ: «Δύσκολη ναι, ακατόρθωτη όχι»

Η κλήρωση της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα δεν ήχησε καλά στα αυτιά των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας. Παρόλα αυτά, όμως, ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ φρόντισε να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. «Η κλήρωση είναι δύσκολη, αλλά η πρόκριση δεν είναι και ακατόρθωτη», ήταν το πρώτο σχόλιο του μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η κλήρωση της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα δεν ήχησε καλά στα αυτιά των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας. Παρόλα αυτά, όμως, ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ φρόντισε να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

«Η αντίδρασή μου είναι απλή. Η κλήρωση είναι δύσκολη, αλλά η πρόκριση δεν είναι και ακατόρθωτη», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βενγκέρ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας.

«Η κλήρωση με όλες τις ομάδες θα ήταν δύσκολη. Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι –για παράδειγμα- η Σάλκε, μια ομάδα με λιγότερη εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα ήταν ευκολότερη αντίπαλος. Ό,τι και να λέμε, τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, τα πόδια μας και το πόσο έτοιμοι θα είμαστε», τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ.

«Η εκδίκηση δεν είναι στο μυαλό μου. Θέλουμε να περάσουμε και για τον λόγο αυτόν θέλουμε να τους αποκλείσουμε. Είναι δύσκολο; Ναι. Είναι πιθανό όμως; Και πάλι, ναι.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι φαβορί για να κατακτήσει τη διοργάνωση και είναι από τις πιο γνωστές ομάδες στον κόσμο. Αλλά νομίζω ότι κι αυτό δεν θα ήθελαν να παίξουν με εμάς, διότι, ξέρουν ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε», δήλωσε και συνέχισε:
«Νομίζω πως είμαστε καλύτεροι από την περσινή σεζόν. Και έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για να το δείξουμε. Πάντως, αυτό που είναι τώρα στο μυαλό μου είναι περισσότερο το παιχνίδι με την Στόουκ και λιγότερο η Μπαρτσελόνα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x