Stoiximan Super League

Στην… πίστα του «AEL FC Arena»

Χιονοδρομικό κέντρο θυμίζει το «AEL FC Arena» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα που η Λάρισα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Το νέο γήπεδο των «βυσσινί» είναι σκεπασμένο από χιόνι, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΛ θα κάνουν τα πάντα ούτως ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους Πειραιώτες χωρίς κανένα πρόβλημα. «Πρώτη» για Άντερσεν. Ίωση ο Μπλάζεκ. Επέστρεψαν οι Βελάσκο και Σίμιτς.

Χιονοδρομικό κέντρο θυμίζει το «AEL FC Arena» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα που η Λάρισα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.

Το νέο γήπεδο των «βυσσινί» είναι σκεπασμένο από χιόνι, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΛ θα κάνουν τα πάντα ούτως ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους Πειραιώτες χωρίς κανένα πρόβλημα. «Πρώτη» για Άντερσεν. Ίωση ο Μπλάζεκ. Επέστρεψαν οι Βελάσκο και Σίμιτς.

Την Πέμπτη χιόνι περίπου 25 πόντων είχε καλύψει τη Λάρισα. Ο καιρός «γλύκανε» την Παρασκευή, ωστόσο το νέο γήπεδο των «βυσσινί» παραμένει καλυμμένο από… ένα άσπρο πέπλο.

Το απόγευμα η «πρώτη» του Άντερσεν

Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής θα γνωριστεί ο νέος τεχνικός της ομάδας με τους παίκτες. Όσον αφορά στην πρωινή, οι Βελάσκο και Σίμιτς επανήλθαν στις προπονήσεις, ενώ ο Μπλάζεκ, λόγω ίωσης έμεινε σπίτι του.

Στην Ελλάδα θα βρεθεί το Σάββατο και ο βοηθός του Νορβηγού Άντερσεν, ο οποίος λέγεται πως είναι ελληνικής καταγωγής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x