Stoiximan Super League

Υπέγραψε στον Αστέρα ο Αρσενίεβιτς!

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νεμάνια Αρσενίεβιτς. Ο παίκτης είχε από το βράδυ της Πέμπτης στην Τρίπολη και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3,5 ετών.

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νεμάνια Αρσενίεβιτς. Ο παίκτης είχε φτάσει από το βράδυ της Πέμπτης στην Τρίπολη και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3,5 ετών.

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Αστέρα. Ο Αρσενίεβιτς αγωνίζεται στην επίθεση και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις σε ένα στοιχείο που έλειπε από τους Αρκάδες μέχρι σήμερα, το γκολ. Ο Σέρβος επιθετικός έρχεται από «φουλ» αγωνιστική αφού μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στην Σλόμποντα της Σερβίας, με την οποία πέτυχε επτά γκολ σε 15 αγώνες.

Ο Αρσενίεβιτς ανοίγει τον χορό των χειμερινών μεταγραφών και σίγουρα στην Τρίπολη θα πρέπει να αναμένονται και άλλες διορθωτικές κινήσεις στο υπάρχον ρόστερ. Μάλιστα δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν υπάρξουν και λύσεις συμβολαίων παικτών που μέχρι σήμερα δεν έχουν βοηθήσει.

Το βιογραφικό του Αρσενίεβιτς:

2003-04: Σλόμποντα Ούζιτσε 28 συμμ. 19 γκολ
2004-08: ΟΦΚ Μπέογκραντ 54 συμμ. 11 γκολ
2005: Σρεμ Μιτρίβιτς (δανεικός) 1 συμμ.
2006: Μπόρατς (δανεικός) 15 συμμ. 1 γκολ
2008: Μλάντοστ Λουτσάνι (δανεικός) 7 συμμ.
2008-09: Χόνβεντ 5 συμμ.
2009: Σλόμποντα Σεβόζνο 41 συμμ. 15 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x