Stoiximan Super League

Live: ΠΑΟ-Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (Τελικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Μπροστά με 1-0 στο σκορ οι φιλοξενούμενοι, μετά από γκολ του Μόνχε στο 78'! Έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους προς την ομάδα του Φερέιρα! Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ.

Μπροστά με 1-0 στο σκορ οι φιλοξενούμενοι, μετά από γκολ του Μόνχε στο 78'!

Έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους προς την ομάδα του Φερέιρα!

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.



90'+4': Λήξη του αγώνα

90'+1' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Στη θέση του Μαρτίν μπαίνει ο Ρόκας

89': Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

86': Προσπαθεί να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός, αλλά οι σπασμωδικές και αγχώμενες προσπάθειες του εξουδετερώνονται εύκολα από τους Βολιώτες.

81' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Στη θέση του Μόνχε μπαίνει ο Τόμας

78' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ!: Ο Ούμπιντες βγήκε ωραία από δεξιά, η σέντρα-σουτ που έκανε αποκρούστηκε από τον Τζόρβα και ο Μόνχε -που πήρε την επαναφορά- έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα!

73': Ο Λουίς Γκαρσία στη θέση του Μαρίνου

72': Ο Μπρέσκα φεύγει με πολύ καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, φτάνει έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ που κάνει δεν είναι καλό και φεύγει άουτ!

66': Μετά από ωραία σέντρα του Σισέ από δεξιά, η μπάλα περνάει πάνω από τον Γιακούποβιτς και παράλληλα με την εστία, αλλά ο Λέτο δεν προλαβαίνει με την προβολή -στο δεύτερο δοκάρι- να τη σπρώξει στα δίχτυα!

65' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Στη θέση του Χριστοδουλόπουλου περνάει ο Πετρόπουλος

64': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Μαρτίν βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή και αριστερά, πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο Τζόρβας πέφτει στην κλειστή του γωνία και αποκρούει

61' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Ο Μπρέσκα αντικαθιστά τον Καπετάνο

60': Μετά από σέντρατου Χριστοδουλόπουλου από δεξιά, ο Σισέ πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Γιακούποβιτς

59': Ίδιο σκηνικό στο β' ημίχρονο, με τους Βολιώτες να αμύνονται αποτελεσματικά και τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να βρει λύσεις για να τους διασπάσει

50' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό Βόλου: Ο διαιτητής θεώρησε πως ο Ντολεζάι έκανε καθυστέρηση στην εκτέλεση ενός ελεύθερου

46': Έναρξη του β' μέρους

46' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Στη θέση του Νίνη μπήκε ο Ιωαννίδης

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

43' - Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό: Τη βλέπει ο Νίνης, που έκανε ένα δυνατό τάκλιν πάνω στον Μόνχε

40': Μετά από επέλαση του Χριστοδουλόπουλου που κόβεται από τον Σανκαρέ, η μπάλα "στρώνεται" στον Νίνη, αλλά το σουτ που κάνει εκείνος -από το ύψος της μεγάλης περιοχής- περνάει απελπιστικά πάνω από τα δοκάρια

34' - Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό: Την είδε ο Λέτο, που κλώτσησε εκνευρισμένος την μπάλα, μετά από υπόδειξη φάουλ σε βάρος του

26': Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Μετά από εξαιρετική κάθετη του Λέτο, ο Σισέ μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έπιασε το σουτ από πλάγια θέση και ο Γιακούποβιτς απέκρουσε δύσκολα! Στο ξεκίνημα της φάσης, πάντως, ο Γάλλος ήταν οφσάιντ.

24': Ο Ντολεζάι πάτησε ωραία την μπάλα για τον Ούμπιντες, εκείνος έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από την κλειστή γωνία του Τζόρβα.

20': Πρώτη καλή φάση για τον Παναθηναϊκό! Ο Σεϊταρίδης βγήκε ωραία από δεξιά, έκανε σέντρα-σουτ και ο Γιακούποβιτς -με ωραία εκτίναξη στο αριστερό "Γ"- απέκρουσε σε κόρνερ!

16': Μεγάλη ευκαιρία για τους Βολιώτες! Ο Μόνχε -με εξαιρετική κάθετη μπαλιά- έβγαλε τον Μαρτίν "στην πλάτη" της άμυνας, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε εκείνος -τετ α τετ με τον Τζόρβα- πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι!

15' Προσπαθεί να πάρει το "κουμάντο" του αγώνα ο Παναθηναϊκός, που έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά όχι και ευκαιρίες μέχρι τώρα στα καρέ των φιλοξενούμενων!

7': Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά -με κάποια δυνατά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων, ωστόσο, να προκαλούν μουρμούρα στην εξέδρα

1': Έναρξη του αγώνα



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος (73' Γκαρσία), Νίνης (46' Ιωαννίδης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (65' Πετρόπουλος), Σισέ

Στον πάγκο: Καρνέζης, Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Καραγκούνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ούμπιντες, Μαρτίν (91' Ρόκας), Καπετάνος (61' Μπρέσκα), Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Μόνχε (81' Τόμας), Μητρόπουλος, Ζαραδούκας

Στον πάγκο: Ρόκα, Σκάρος, Ρίκκα, Σολάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ



Με τέσσερις απουσίες -εκ των οποίων, ωστόσο- μόνο η μία είναι υποχρεωτική θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός. Ο Ζεσούαλδο Φερέιρα αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Καντέ, ωστόσο το έκανε… συνειδητά με τους Γκοβού, Φερνάντες και Δημούτσο.

Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια θα συναντηθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός Βόλου στην Αθήνα -για αγώνα πρωταθλήματος. Η τελευταία αναμέτρησή τους χάνεται στο 1989, με τους «πράσινους» να επικρατούν με το σαρωτικό 5-1.

Συντριπτική είναι, δε, η υπεροχή του Παναθηναϊκού και στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων, με 8 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και 30 γκολ ενεργητικό σε αυτές.

Μπορεί εκτός έδρας να μην αποφεύγει ενίοτε τις «γκέλες» (όπως αυτή της περασμένης βδομάδας στην Τρίπολη), ωστόσο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται -αν μη τι άλλο- σταθερός. Σε 6 αναμετρήσεις τους στο Στάδιο, οι «πράσινοι» μετρούν 5 νίκες και έχουν υποστεί απώλεια (1-1) μόνο με τη Λάρισα (η άλλη ισοπαλία με την Ξάνθη είχε σημειωθεί στην πρεμιέρα στη Λεωφόρο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x