Ισπανία

Room service… στο «Μπερναμπέου»!

Την ώρα που στην Ελλάδα γίνονται συζητήσεις σε καλό κλίμα για την ανέγερση νέων γηπέδων, στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη, η Ρεάλ ετοιμάζεται να… φτιάξει κάτι φανταστικό! Όπως αποκαλύπτει η «ABC», οι άνθρωποι της «βασίλισσας της Ευρώπης» είναι έτοιμοι να… σηκώσουν μέσα στο «Μπερναμπέου» ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων!

Την ώρα που στην Ελλάδα γίνονται συζητήσεις σε καλό κλίμα για την ανέγερση νέων γηπέδων, στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη, η Ρεάλ ετοιμάζεται να… φτιάξει κάτι φανταστικό!

Όπως αποκαλύπτει η «ABC», οι άνθρωποι της «βασίλισσας της Ευρώπης» είναι έτοιμοι να… σηκώσουν μέσα στο «Μπερναμπέου» ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναμένεται να υπάρξουν και μία σειρά από αλλαγές, ενώ το πρότζεκτ προβλέπει και τη δημιουργία ενός νέου εμπορικού κέντρου μέσα στο γήπεδο, με το συνολικό κόστος του έργου -το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2013- να αναμένεται να κοστίσει πάνω από 200 εκατ. ευρώ!

Ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει, ήδη, συγκαλέσει διαγωνισμό, στον οποίο συμμετέχουν αρκετοί αρχιτέκτονες, προκειμένου να παρουσιάσουν τα μοντέρνα έργα τους. Ανάμεσα στα ονόματα βρίσκονται αυτά των Ραφαέλ Μονέο, Σαντιάγκο Καλατράβα και Μινγκ Πέι.

Φυσικά -γιατί η γραφειοκρατία «βασιλεύει» παντού…- για να γίνουν όλα τα παραπάνω, θα πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Κοινότητας της Μαδρίτης.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x