Στην Θύελλα Πατρών θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες, ο Βαγγέλης Οικονόμου, ως δανεικός από τον Ιωνικό. Για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας της Νίκαιας, είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες αλλά ο μεγαλομέτοχος, Χρήστος Κανελλάκης προτίμησε να τον παραχωρήσει στην Θύελλα λόγω των φιλικών σχέσεων που διατηρεί με τον πρόεδρο της Πατρινής ομάδας.

Ο Οικονόμου που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και με δεδομένο ότι στις θέσεις αυτές ο Ιωνικός διαθέτει έμπειρους και ικανότατους ποδοσφαιριστές, όπως οι Κινγκ, Πουλόπουλος, Οφρυδόπουλος και Παχουέλο, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, συμφώνησαν να παραχωρηθεί δανεικός, για έξι μήνες, προκειμένου να «πάρει παιχνίδια» στα πόδια του και να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες. Τέλος, στην ομάδα της Πάτρας θα συναντήσει και τον και πάλι συμπαίκτης με έναν άλλο νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Ιωνικού, τον Γιώργο Ευθυμίου, που επίσης έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Θύελλα Πατρών.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού είχαν την Τρίτη ρεπό, ενώ η προετοιμασία για το καθοριστικό ματς με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει την Κυριακή (14.45) στο γήπεδο της Νεάπολης, θα αρχίσει την Τετάρτη.

Την Τρίτη, ο Χρήστος Κανελλάκης, συναντήθηκε στα γραφεία των επιχειρήσεών του με τον προπονητή της ομάδας, Σάκη Τσιώλη και συζήτησαν επί μακρών για όλα τα θέματα, που αφορούν τον Ιωνικό. Οι δύο άνδρες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, και για τα μεταγραφικά θέματα, αλλά κατά πάγια αρχή του Κανελλάκη, δεν πρόκειται να ανακοινωθεί τίποτα, αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί πλήρως κάποια απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Επιμέλεια: Ηλίας Σπινάσας

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ