Stoiximan Super League

Καμμένος: «Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσουν ένα γήπεδο στολίδι»

Αυτοψία στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη συνάντησή του με μέλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με μέλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας στο πλαίσιο της δημιουργίας νέου γηπέδου για τον «Δικέφαλο του Βορρά» με παραχώρηση κάποιων στρεμμάτων που ανήκουν στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Το «παρών», επίσης, έδωσαν η Υφυπουργός Άμυνας, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά αλλά και η Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, ο κ. Καμμέλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, είναι επιθυμία της κυβέρνησης να βοηθήσουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι της πόλης.

Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι.

Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία, έναν χώρο περί 21 στρέμματα να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει ένα διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση τους.

Είναι επάνω οι νομικοί μας και οι νομικοί σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες
».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x