Γαλλία

Ανρί: «Είχα δελεαστικές προτάσεις, αλλά επέλεξα την ομάδα της καρδιάς μου»

Με ποστάρισμά του στο twitter, ο Τιερί Ανρί μίλησε για πρώτη φορά ως προπονητής της Μονακό.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση πως αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μονακό, ο Τιερί Ανρί με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter εξέφρασε τον τεράστιο ενθουσιασμό του για το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως απέρριψε μερικές πολύ "δελεαστικές" προτάσεις για να βρεθεί τελικά στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Τιερί Ανρί θα είναι ο αντικαταστάτης του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της Μονακό, στην οποία επιστρέφει μετά το 1999, όταν και αποχώρισε από το Πριγκιπάτο για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Γιουβέντους. Στη Μονακό πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και η ζωή τα έφερε έτσι, ώστε εκεί να ξεκινήσει και την καριέρα του σαν πρώτος προπονητής.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Με μεγάλη περηφάνια, δέχτηκα να αναλάβω τη θέση του προπονητή στη Μονακό. Είχα την τύχη να έχω μερικές πολύ δελεαστικές προτάσεις τους τελευταίου μήνες αλλά η Μονακό θα είναι πάντα στην καρδιά μου», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τεράστιο ενθουσιασμό που νιώθει για την πρώτη του προπονητική πρόκληση, στον σύλλογο της καρδιάς του.

« Έχοντας ξεκινήσει την ποδοσφαιρική μου καριέρα σ’ αυτόν τον υπέροχο σύλλογο, έμοιαζε γραφτό της μοίρας να ξεκινήσω εδώ και την προπονητική μου καριέρα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, αλλά τώρα ξεκινάει η σκληρή δουλειά. Δεν μπορώ να περιμένω», ήταν τα λόγια του «Τίτι».

Το ντεμπούτο του στον πάγκο των Μονεγάσκων θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (20/10) στην έδρα της Στρασμπούρ, ενώ τέσσερις μέρες μετά θα αντιμετωπίσει την Μπριζ για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.




Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x