Stoiximan Super League

ΑΕΚ που «πρέπει» να κερδίσει

Υποχρεωμένη να κερδίσει τον δυνατό Άρη για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή είναι απόψε η ΑΕΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Τα περιθώρια για απώλειες είναι στενά για την ΑΕΚ μετά την αφαίρεση βαθμών. Και για να μη δει το -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να μεγαλώνει ή και για να ελπίζει ότι μπορεί και να μειωθεί, είναι υποχρεωμένη απόψε να νικήσει τον Άρη (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι. Πέραν του γεγονότος ότι ο αντίπαλος είναι αποδεδειγμένα ισχυρός, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να προσαρμοστούν στη συνθήκη των… έρημων κερκίδων, μόλις πέντε μέρες αφότου σε αυτές βρέθηκαν 60.000 άνθρωποι στο ματς με την Μπάγερν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός αποστολής πέραν του Λόπες έμειναν και οι επίσης λαβωμένοι Μπακασέτας (λόγω προβλήματος στο ισχίο) και Μοράν, ο ανέτοιμος Αλμπάνης, αλλά και οι Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης για να πάρουν ανάσες.

Με αυτά τα δεδομένα, οι περισσότερες θέσεις πλην της άμυνας είναι δεδομένες για το βασικό σχήμα. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γκάλο είναι πιθανό να εκτοπίσει από την ενδεκάδα τον Μπακάκη, ο Χουλτ είναι η μοναδική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, δύο εκ των Λαμπρόπουλου, Οικονόμου και Τσόσιτς είναι διαθέσιμοι ως στόπερ, η δυάδα Σιμόες-Γαλανόπουλου στον άξονα δύσκολα σπάει αν και υπάρχει και η επιλογή του Άλεφ, ενώ ο Μάνταλος και ο Μπογέ (που θα παίξει για πρώτη φορά βασικός) θα υποστηρίζουν μεσοεπιθετικά τους Λιβάγια και Πόνσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x