Stoiximan Super League

Απίστευτα «γκάζια» από Ουζουνίδη

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Έλληνας τεχνικός στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος για την εικόνα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ουσιαστικά ο Εβρίτης τεχνικός μετέφερε στα αποδυτήρια όσα είπε νωρίτερα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα αλλά και στη συνέντευξη Τύπου, με τους ποδοσφαιριστές να βλέπουν για πρώτη φορά το… άγριο πρόσωπό του.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», ο κ. Ουζουνίδης έριξε τρομερά «γκάζια» στους παίκτες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά επί των ημερών του.

«Βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο. Δεν κάναμε τίποτα απολύτως. Το μόνο που κάναμε ήταν προσπάθεια να χάσουμε το παιχνίδι. Έτσι, δεν πάμε πουθενά. Δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με αυτή την εικόνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός μετά το ματς στο ΟΑΚΑ.

Τα… γκάζια, ωστόσο, συνεχίστηκαν και στα Σπάτα, όπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε στους παίκτες του: «Αφήστε τα τσαλίμια, εμείς δεν παίζουμε έτσι. Ξεχάσατε ποιοι είστε, θυμηθείτε το τώρα, είστε οι πρωταθλητές, μην χαρίζετε αυτό που ιδρώσατε για να κατακτήσετε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x