Μπάμπης Χριστόγλου

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντουντελάνζ από τον Μπάμπη Χριστόγλου (video)

Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη με 5-1 επί της Ντουντελάνζ και σας μεταφέρει το κλίμα μέσα από το γήπεδο με το νέο του βίντεο στο BAM TV.

Δείτε στο νέο βίντεο του BAM TV από το «Καραϊσκάκη» την ερυθρόλευκη εξέδρα και τα σχόλια του Μπάμπη στη νίκη του Ολυμπιακού με 5-1 απέναντι στη Ντουντελάνζ για το Europa League.

Αναλυτικά:

Σα: Μια μικρή ευθύνη για το γκολ θα του τη χρεώσουμε, είναι έξω από την περιοχή. Σε γενικές γραμμές δεν είχε πολλή συμμετοχή στο ματς. Θα του τη χαρίσουμε γιατί στα τελευταία παιχνίδια είναι άψογος.

Τσιμίκας: Μάλλον ο πάγκος του έκανε καλό. Με πολλά τρεξίματα με καλή συμμετοχή στην ανάπτυξη και με λιγοστά λάθη.

Τοροσίδης: Επανήλθε στον Ολυμπιακό, όχι ως συνταξιούχος όπως λέγανε, αλλά με τρία γκολ ως τώρα παρακαλώ. Το τέρμα που πέτυχε με τακουνάκι είναι ένα γκολ σεντερφορίσιο που λίγα σέντερ φορ θα το έκαναν. Ήταν άψογος στα καθήκοντά του και βοήθησε πάρα πολύ ανεβαίνοντας ψηλά συνεχώς.

Σισέ και Μιράντα: Σήμερα δεν πρέπει να κριθούν για τα αμυντικά τους καθήκοντα, αλλά για τη βοήθειά τους στην ανάπτυξη της ομάδας. Χωρίς ουσιαστική πίεση ένα-δυο λαθάκια τα έκαναν. Σε τέτοια εύκολα ματς τα λάθη απαγορεύονται. Από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να ξεκινήσουν για να μηδενίσουν τα λάθη τους.

Καμαρά: Έχω την εντύπωση ότι του έχουν πει ότι πληρώνεται με το χιλιόμετρο. Αυτός ο τύπος πρέπει να τρέχει και την ώρα του ημιχρόνου. Σε κάθε ματς είναι τόσο καθοριστικός πια στην ανάπτυξη αλλά και στο να κυνηγάει τους μέσους των άλλων ομάδων, που δεν μπορώ να βλέπω τον Ολυμπιακό χωρίς αυτόν.

Νάτχο: Η επιτομή της απλότητας. Ξέρει καντάρια μπάλα και ηρεμεί όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Με αυτόν ο Ολυμπιακός δεν χάνει.

Φορτούνης: Ο Κώστας στο πρώτο ημίχρονο ήταν απολαυστικός. Πέτυχε δύο γκολ, έδωσε πάσες, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, καθάρισε το ματς και μετά πήγε στα πιτς για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Χριστοδουλόπουλος: Τι γκολ Θεέ μου! Πρέπει τις τελευταίες μέρες να έβλεπε βίντεο του Αλέκου Αλεξανδρή. Τέτοια μίμηση σε γκολ του Αλεξανδρή είχα να δω χρόνια. Μπράβο Λάζαρε!

Ναουέλ: Στο διάστημα που έπαιξε τα έδωσε όλα, έτρεξε, πάλεψε, έδωσε μάχες. Αυτή η παικτάρα κάποια στιγμή θα με δικαιώσει. Τραυματίστηκε από υπερβάλλοντα ζήλο σε μια φάση στην άλλη άκρη του γηπέδου. Ελπίζω να γυρίσει σύντομα.

Ποντένσε: Αυτός ο κοντοπούτανος θα μας τρελάνει τελείως. Έχει κάνει πάλι ένα παιχνίδι μεστό, έχει δώσει ένα γκολ πάρε βάλε στον Φορτούνη, έχει περάσει με όλους τους τρόπους όλους τους παίκτες της Ντουντελάνζ. Ειδικά αυτό που κάνει στο τελευταίο γκολ του Ολυμπιακού που με προσποίηση αφήνει και τους δύο μπακ της Ντουντελάνζ στη θέση τους, μόλις ολοκληρώσει και τα τελειώματά του ας του βάλουμε και μια ρήτρα 100 εκατ. μην τον χάσουμε. Χαίρεσαι να τον βλέπεις.

Ο Χασάν μπήκε και έβαλε γκολ, το έκλεψε βέβαια από το Φετφατζίδη και ο Τουρέ πήρε δυο-τρεις φορές τη μπάλα και έκανε κάποιες ατομικές ενέργειες που έδειξαν ότι μόνο παλαίμαχος δεν είναι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x