Stoiximan Super League

Με Βέργο και Αγγελόπουλο 2-0 την Κ19 ο Παναθηναϊκός

Φιλικό παιχνίδι με την Κ19 του συλλόγου έδωσε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε 2-0 με γκολ των Βέργου και Αγγελόπουλου. Χρόνο συμμετοχής στον Αρμενάκα, και όχι μόνο, έδωσε ο Γιώργος Δώνης.

Με νίκη 2-0 συνδύασε ο Παναθηναϊκός το φιλικό-ξεμούδιασμα και συμπερασμάτων για νεαρούς παίκτες που ίσως προωθηθούν στην ανδρική ομάδα τον Ιανουάριο, απέναντι στην ομάδα Νέων (Κ19)

Ο Γιώργος Δώνης, χρησιμοποίησε στο παιχνίδι που έγινε στο Κορωπί παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά έως τώρα και τον υπό δοκιμή Πάνο Αρμενάκα. Το παιχνίδι, είχε διάρκεια 50 λεπτών (σ.σ. δυο ημίχρονα των 25 λεπτών), ενώ σκόρερ για την πρώτη ομάδα ήταν οι Βέργος και Αγγελόπουλος στο 7ο και στο 47ο λεπτό αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Πούγγουρας (35’ Οικονομόπουλος), Θεοχάρης, Παντελάκης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κουντουριώτης (35’ Αγγελόπουλος), Βέργος, Αρμενάκας.

Παναθηναϊκός Κ19: Ξενόπουλος, Παλασκώνης (26’ Παπαθανασίου), Ζερβόπουλος (26’ Καραγιάννης), Μανιδάκης, Ζωγραφάκης (26’ Σπίνος), Σκεντεράι (26’ Ηλιάδης), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας (26’ Σταμούλης), Σιφναίος.

*Το παιχνίδι, παρακολούθησαν και οι Νίκος Νταμπίζας, Τάκης Φύσσας και Δημήτρης Σαραβάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x