Αγγλία

Ινς: «Η αποχώρηση του Πογκμπά από τη Γιουνάιτεντ θα ήταν η καλύτερη λύση για όλους»

Με πολύ "σκληρά" λόγια μίλησε για τον Πολ Πογκμπά ο παλαίμαχος άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Ινς.

Καμία διάθεση να «χαριστεί» στον Πολ Πογκμπά δεν είχε ο παλαίμαχος άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Ινς, σε δηλώσεις που έκανε στην «Independent». Ο 51χρονος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» από το 1989 έως το 1995, εκφράστηκε με μερικούς πολύ "βαρείς" χαρακτηρισμούς για τον Γάλλο μέσο, τονίζοντας πως κανείς δεν θα στεναχωριόταν αν αποχωρούσε από το «Ολντ Τράφορντ».

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε ο Πολ Ινς: «Ο Πογκμπά υποτίθεται πως είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, αλλά μοιάζει μέτριος. Αν νομίζει πως ο ρόλος του είναι να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει χαζά κολπάκια με τα οποία χάνεται η μπάλα, είναι ηλίθιος».

«Μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Μουρίνιο για αρκετά πράγματα, αλλά όχι για τα πάντα. Ο Πογκμπά δεν βοηθάει τον εαυτό του και δικαίως βρίσκεται στον πάγκο. Δεν παίζει ρόλο το πόσο μεγάλο όνομα είσαι. Κανείς δεν έχει αρκετά μεγάλο όνομα για να έχει σίγουρη θέση στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

«Ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως η υπομονή των φιλάθλων με τον Πογκπά εξαντλείται. Είναι σπάνιο φαινόμενο οι φίλοι της Γιουνάιτεντ να αποδοκιμάζουν έναν παίκτη της ομάδας, αλλά έχουν “αρρωστήσει” με τη συμπεριφορά του. Δεν είναι πολλοί εκείνοι που θα στεναχωριούνταν αν έφευγε ο Πογκμπά. Αν είναι τόσο απελπισμένος να φύγει από το “Ολντ Τράφορντ”, πρέπει απλώς να φύγει. Στην πραγματικότητα, αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση για όλους».

Στη συνέχεια δεν «μάσησε τα λόγια του» ούτε για τον Ρομέλου Λουκάκου, λέγοντας: «Ο Λουκάκου δεν σκοράρει αυτή την περίοδο και όταν ένας επιθετικός δεν σκοράρει, σε τι είναι καλός; Σε τίποτα. Δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα. Αν είσαι επιθετικός και δεν σκοράρεις, ποιος ο λόγος να βρίσκεσαι στο γήπεδο; Καταλαβαίνω πως του λείπει αυτοπεποίθηση, αλλά ο Μουρίνιο πρέπει να σκεφτεί την ομάδα. Είναι στην όγδοη θέση και αυτό είναι ντροπιαστικό. Το μόνο που έχει σημασία τώρα είναι να πάρει η ομάδα βαθμούς και αν αυτό επιτευχθεί χωρίς τον Λουκάκου στο γήπεδο, αυτό πρέπει να κάνει. Τόσο απλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ινς.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x