Stoiximan Super League

Επιμένουν οι Σουηδοί για Λάρσον και ΑΕΚ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Σουηδία που θέλουν την ΑΕΚ να έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Γιόχαν Λάρσον. Δείτε τους ανταγωνιστές που φέρεται να έχει η «Ένωση» για τον δεξιό μπακ.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στη Σουηδία που θέλουν την ΑΕΚ να επιχειρεί την απόκτηση του Γιόχαν Λάρσον.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, σε ΜΜΕ της σκανδιναβικής χώρας αναφέρθηκε ότι η «Ένωση» έχει καταθέσει πρόταση στον αρχηγό της Μπρόντμπι, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Γενάρη.

Μάλιστα σε αυτά σημειωνόταν ότι η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει ανταγωνισμό από ομάδα του MLS (Vancouver Whitecaps), ενώ τώρα γίνεται λόγος και για έναν ακόμα ενδιαφερόμενο σύλλογο από την Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένη η πρόθεση του 28χρονου δεξιού μπακ ν’ αναζητήσει μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα του, όπως επιβεβαιώνεται και από δηλώσεις του, στις οποίες σημείωσε:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που βοήθησα τον σύλλογο να αναπτυχθεί τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν η δυσκολότερη απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου το να αρνηθώ ανανέωση του συμβολαίου μου. Είμαι όμως πια σε μια ηλικία που θέλω να διαπιστώσω πού μπορώ να φτάσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x