Stoiximan Super League

Ατρόμητος: «Είναι ψευδές και ανυπόστατο»

Ανακοίνωση με την οποία αρνείται πως φοροδιαφεύγει με το «» των πλαστών εισιτηρίων εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, αναφέροντας πως αυτό που της προσάπτεται είναι «κάτι ψευδές και ανυπόστατο». Επιπλέον, στην ανακοίνωση του συλλόγου του Περιστερίου τονίζεται ότι: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της».

Ανακοίνωση με την οποία αρνείται πως φοροδιαφεύγει με το «κόλπο» των πλαστών εισιτηρίων εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, αναφέροντας πως αυτό που της προσάπτεται είναι «κάτι ψευδές και ανυπόστατο».

Επιπλέον, τόνισε ότι: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της».

Η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε ότι ιδιωτικό κανάλι εμπλέκει την ΠΑΕ Ατρόμητος σε υπόθεση φοροδιαφυγής με πλαστά εισιτήρια κάτι που είναι ψευδές και ανυπόστατο. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εφαρμόζει από την περίοδο 2009-10 τη χρήση του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου που ελέγχεται on line με το κεντρικό φορολογικό μηχανισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ως εκ τούτου η συγκεκριμένη ανάμειξή μας είναι αβάσιμη και άστοχη. ΠΑΕ Ατρόμητος όσες φορές έχει ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο παρελθόν έχει διαπιστωθεί ότι πληροί πιστά και με συνέπεια όλες τις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στο Ελληνικό Δημόσιο. Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της».

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x