Stoiximan Super League

ΑΕΛ: «Δεν κατανοούμε τη σκοπιμότητα τέτοιων θεμάτων»

Υπό απολύτως νόμιμες διαδικασίας εκδίδονται τα εισιτήρια της ΑΕΛ σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα στελέχη της. Με αφορμή όσα ειπώθηκαν στο ρεπορτάζ του Mega για το «» με τα πλαστά εισιτήρια, οι άνθρωποι της ΠΑΕ υποστήριξαν πως: «Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη σκοπιμότητα τέτοιων θεμάτων για την ομάδα μας».

Υπό απολύτως νόμιμες διαδικασίας εκδίδονται τα εισιτήρια της ΑΕΛ σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα στελέχη της. Με αφορμή όσα ειπώθηκαν στο ρεπορτάζ του Mega για το «κόλπο» με τα πλαστά εισιτήρια, οι άνθρωποι της ΠΑΕ υποστήριξαν πως: «Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη σκοπιμότητα τέτοιων θεμάτων για την ομάδα μας».

Η επίσημη θέση της ΑΕΛ: «Εφαρμόζουμε το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και εκδίδουμε εισιτήρια με ηλεκτρονικά φορολογικό ελεγμένο μηχανισμό. Άλλωστε κατά το παρελθόν που ελεγχθήκαμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών δεν προέκυψε το παραμικρό ζήτημα. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη σκοπιμότητα τέτοιων θεμάτων για την ομάδα μας. Στη διάθεση των φορολογικών Αρχών βρίσκονται ανά πάσα στιγμή οι σέρβερ και το λογισμικό που αναδεικνύουν την νομιμότητα της όλης διαδικασίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x