Stoiximan Super League

Πολέμης: «Θα ήταν ανεύθυνο»

Τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξήγησε ο Αδαμάντιος Πολέμης μετά απ' τη συνεδρίαση του ΔΣ. Ο γνωστός εφοπλιστής αναφέρθηκε στη μικρή δημοσιότητα που έχει επιλέξει να 'χει και σχολίασε: «Θα ήταν ανεύθυνο. Αυτά τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν μέσα σε δύο ημέρες». Στη συνέχεια επεσήμανε τη σημασία ισοσκελισμού εσόδων-εξόδων και δήλωσε: «Έχουμε αρκετά χρήματα για να βγάλουμε τη σεζόν αλλά τι θα κάνουμε την επόμενη;».

Τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξήγησε ο Αδαμάντιος Πολέμης μιλώντας μετά από την συνεδρίαση του ΔΣ. Ο γνωστός εφοπλιστής αναφέρθηκε στην μικρή δημοσιότητα που έχει επιλέξει να έχει μέχρι σήμερα και σχολίασε… «Θα ήταν ανεύθυνο. Αυτά τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν μέσα σε δύο ημέρες». Στη συνέχεια επεσήμανε τη σημασία ισοσκελισμού εσόδων-εξόδων και δήλωσε: «Έχουμε αρκετά χρήματα για να βγάλουμε τη σεζόν, αλλά όμως τι θα κάνουμε την επόμενη;»…

«Η παραίτηση του Πατέρα έγινε ξαφνικά. Με μια ακέφαλη ΠΑΕ όλοι κοιτάξαμε πως θα βοηθήσουμε την ομάδα. Πρότειναν εμένα. Είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί ποτέ να αναλάβω την προεδρία», ήταν τα πρώτα λόγια του Αδαμάντιου Πολέμη και συνέχισε:

«Χρειάζεται αρκετή σκέψη και ωριμότητα. Η αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό μας έχει φέρει εδώ. Ίσως αν δούλευα να το έκανα και με ένα διαφορετικό στιλ από προηγούμενα χρόνια. Ένα μεγάλο αρνητικό για το αξίωμα αυτό είναι η δημοσιότητα. Είναι κάτι που δεν θα το άντεχα γιατί –μέχρι τώρα- έχω ζήσει διαφορετικά. Αυτά τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν μέσα σε δύο ημέρες. Θα ήταν κάτι ανεύθυνο. Θα ήθελα πρώτα να εργαστώ για δύο εβδομάδες με τον κ. Γόντικα και να μαζέψουμε πληροφορίες».

Ο Αδαμάντιος Πολέμης αναφέρθηκε στις διαφορές αυτής της περιόδου σε σχέση με την αρχή της πολυμετοχικότητας… «Είμαστε σε ένα στάδιο διαφορετικό πριν από αυτό που υπήρχε πριν από 2,5 χρόνια. Υπήρχε ενθουσιασμός και χρήματα που τόσα δεν υπήρχαν ποτέ σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Καλώς ή κακώς αυτά τελείωσαν.
Στις προθέσεις των μετόχων δεν είναι να βάλουν κι άλλα χρήματα. Πάντα πρέσβευα ότι δεν μπορείς να βάλεις λεφτά σε κάτι που είναι ζημιογόνο.
Όποιος έχει μετοχές του Παναθηναϊκού είναι για την αγάπη του για την ομάδα. Πάντα, χάνει χρήματα. Ιδίως με τις νέες εξελίξεις, πρέπει να κοιτάξουμε να ισοσκελίσουμε τα έσοδα με τα έξοδα. Έχουμε αρκετά χρήματα για να βγάλουμε τη σεζόν, αλλά όμως τι θα κάνουμε την επόμενη;», κατέληξε.

Ο κ. Πολέμης –στη συνέχεια- αρνήθηκε τα όσα λέγονται για την πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου: «Εσείς λέτε ότι βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της πορείας του. Υπάρχουν πάντα προβλήματα που μπορούν βγουν στην επιφάνεια, βέβαια αυτά μπορείς τα δεις και πριν αυτά βγουν στη δημοσιότητα. Έχουμε κρίση. Τώρα ξέρω ότι όσα χρήματα βάλεις χάνονται. Όλοι θέλουμε μεγάλες μεταγραφές και μεγάλα ονόματα στην ομάδα. Πρώτα από όλα όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε να μην πτωχεύσει η εταιρεία. Το οικονομικό το βρίσκω πολύ σημαντικό. Οι φίλαθλοι μπορεί να μην θέλουν να το ακούν αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το σημαντικό», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x