Stoiximan Super League

Φουλ για επιθετικό

Μετά από τη χθεσινή εκλογή του Τζόνι Βεκρή στο πόστο του προέδρου της ΠΑΕ, στον Παναθηναϊκό βάζουν μπροστά τα μεταγραφικά ζητήματα. Μάλιστα, οι πράσινοι –σύμφωνα με πληροφορίες- είναι σε προχωρημένες επαφές με επιθετικό για την απόκτησή του. Σύντομα οι εξελίξεις. Ταυτόχρονα, προχωρούν οι διαδικασίες και για μέσο...

Μετά από τη χθεσινή εκλογή του Τζόνι Βεκρή στο πόστο του προέδρου της ΠΑΕ, στον Παναθηναϊκό βάζουν μπροστά τα μεταγραφικά ζητήματα. Μάλιστα, οι πράσινοι –σύμφωνα με πληροφορίες- είναι σε προχωρημένες επαφές με επιθετικό για την απόκτησή του.

Οι Κώστας Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας έχουν έρθει σε συνεννόηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αποκτηθεί για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι επαφές με τον παίκτη είναι σε προχωρημένο στάδιο, και σκοπός των Αντωνίου-Φρέιτας είναι η υπόθεση να κλείσει σύντομα, αν είναι δυνατό μέχρι την Δευτέρα.

Το όνομα του παίκτη κρατείται μυστικό. Πληροφορίες ήθελαν αυτός να είναι ο Ταγκόα της Χόφενχαϊμ. Πρόκειται για μια αρκετά καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, αλλά οι πράσινοι κάνουν γνωστό πως δεν έχουν κινηθεί για τον Γκανέζο επιθετικό. Στη λίστα είναι και ο Νολίτο της Μπαρτσελόνα. Η περίπτωσή του, όμως, θα ενεργοποιηθεί μόνο εάν δεν υπάρξει ευτυχή κατάληξη στις άλλες περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται ψηλότερα στη λίστα.

Πάει και για μέσο
Παράλληλα, με τις επαφές για τον επιθετικό ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση ενός μέσου. Και γι’ αυτή τη θέση υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με έναν-δύο παίκτες από το εξωτερικό.

Βέβαια, ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί είναι και αυτό του Κουμορτζί. Ο παίκτης του Πανιώνιου είναι στη λίστα, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχουν καταθέσει και το σκέφτονται πολύ, για να το κάνουν. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και το τι θα ζητήσει για την παραχώρησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x