Stoiximan Super League

Αθανασιάδης: «Όνειρό μου ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Η πολύ ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Στέφανος Αθανασιάδης, μίλησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», για το πώς κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το μεγάλο του όνειρο… Ένα πρωτάθλημα με τον «Δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης!

Η πολύ ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Στέφανος Αθανασιάδης, μίλησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», για το πώς κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το μεγάλο του όνειρο…

Ένα πρωτάθλημα με τον «Δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης!

Αναλυτικά, όσα είπε για:

Το πως αισθάνεται με την καθιέρωση του στην ενδεκάδα: «Είναι μια δικαίωση για εμένα η χρησιμοποίηση μου στην ενδεκάδα. Ανέβηκα και ψυχολογικά γιατί είναι πολύ σημαντικό να σου δείχνουν εμπιστοσύνη. Εγώ πρέπει να κάνω καλά τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Είχα μεγάλη υπομονή και επιμονή και ήρθε η στιγμή που πήρα την ευκαιρία».

Τα γκολ που έχει σημειώσει: «Το κάθε γκολ προέρχεται από ομαδική προσπάθεια, από ομαδική δουλειά και αυτός που το πετυχαίνει εκφράζει την προσπάθεια των άλλων. Όπως έγινε στο γκολ που σημείωσα με τα Γιάννινα, όπου προήλθε από εντυπωσιακή συνεργασία των συμπαικτών μου».

Το μεγάλο του όνειρο: «Μακάρι να ξεκινήσει η νέα χρονιά όπως τελείωσε. Το όνειρο μου είναι να κατακτήσω ένα τίτλο, ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά αρκεί να είμαστε σοβαροί».

Το αν τον καθιέρωσε ο Χάβος: «Ναι, αυτή είναι η αλήθεια. Ο κ. Χάβος από το καλοκαίρι όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά σε όλους τους παίκτες και είχε μία σωστή επικοινωνία μαζί μας. Με βοήθησε πάρα πολύ στο γεγονός της παρουσίας μου στην ενδεκάδα. Αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι για την ομάδα».

Το που αφιερώνει τα γκολ: «Τα αφιερώνω στην οικογένεια μου. Στον πατέρα μου τον Χρήστο, τη μητέρα μου Σοφία και την αδερφή μου Νατάσα. Φυσικά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι».

Τη στήριξη των συμπαικτών του: «Με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και τους ευχαριστώ και ο Τσιρίλο και ο Σαλπιγγίδης, όλα τα παιδιά».

Τον Βαγγέλη Γεωργίου: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι θα του δοθούν οι ευκαιρίες για να δείξει την αξία του. Η θέση του είναι αριστερό χαφ, και όχι μπακ. Σας θυμίζω ότι στο παιχνίδι με την Ουντινέζε είχε βγάλει την ασίστ και εγώ πέτυχα το γκολ».

Το τι γνωρίζει για την ΤΣΣΚΑ: «Είναι μια δυνατή που έχει πολύ καλούς παίκτες στη σύνθεση της. Το καλό για εμάς είναι ότι έχει τελειώσει το ρωσικό πρωτάθλημα και θα βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x